HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 41.

2009.09.07. 21:52 Gabbá

Olimpia

Az Oliimpiai Bajnokok Klubja megdöbbent a Magyar Olimpiai Bizottságelnökségének felhívásán, mely szerint a magyar sport az összeomlás szélén áll, teljes anyagi ellehetetlenülés vár az egyesületek többségére, a sportegészségügyi és a sporttudományos háttér pedig szinte teljesen leépült. A MOB-vezetés pénteken úgy döntött, felhívással fordul az Országgyűléshez és a kormányzathoz, hogy a jövő évi költségvetés tervezésénél garantálja a magyar sport életben maradásához minimálisan szükséges anyagi ráfordítást. Az ülésen elhangzott, hogy az olimpiai felkészülés támogatása nem tartható a 2009-es szinten, mert az reálértékben 48 százalékos csökkenést mutat a tavalyi évhez képest, és 800 millió forinttal kevesebb, mint ami 2005-ben jutott a szövetségeknek. A MOB ezért azt kéri, "hogy legalább a pekingi olimpia évében folyósított 1,8 milliárdos kormányzati forrást kapják meg az olimpiai sportágak, ellenkező esetben 2010-re teljesen reménytelen helyzetbe kerülnek a londoni kvalifikációra készülő versenyzők." Az olimpiai bajnokok hétfőn úgy foglaltak állást, hogy szerintük mindez rendkívül súlyosan veszélyezteti a londoni felkészülést, "ráadásul utódainknak olyan ellenfelekkel kell megküzdeni, akiket nálunk összehasonlíthatatlanul jobb, biztosabb háttér segít".A testület emlékeztette az országgyűlés és a kormány tagjait, hogy egy közelmúltban végzett közvélemény-kutatás szerint a magyar emberek "csaknem 90 százaléka számára a mi olimpiai sikereink jelentik az öröm első számú forrását". Ehhez nincs mit hozzáfűznöm. Ez így borzasztó! Nem csoda, hogy a svédektől kikaptunk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr651367030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása