HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 682. #kerékpározás#

2009.09.16. 21:30 Gabbá

Kerékpározás: Székesfehérvár - Lovasberény - Vértesacsa - Alcsútdoboz - Felcsút - Bicske - Mány - Zsámbék - Tök - Perbál - Tinnye - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Csobánka - Pomáz - Szentendre - Szentistvántelep, 102,80 kilométer, 4 óra 25 perc 56 másodperc alatt, ami 23,2 kilométer/órás átlag?

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma egy különleges tekerésem volt. Egy nagyon jó ismerősöm szólt, hogy Szentendre város francia testvér megyéjéből néhány (11,vagy 12 kerekest) fel kellene kísérni Székesfehérvárról biciklivel Szentendrére. Esetleg tandemmel is mehetek. Én, szerencsémre, ragaszkodtam a szóló bringázáshoz. Aránylag korán indultunk innen Fehérvárra. Hamar le is értünk és vártunk, vártunk. 11 óra után már Fehérváron voltunk a találkozó helyén. Amikor megjöttek a franciák, akik Balatonalmádiból jöttek fel Fehérvárra csak 13 óra után értek oda. 2 órán keresztül csak álltunk és vártunk. Mint utólag kiderült eltévedtek és nem találtak a találka helyre. Végülis összejöttünk. De akkor meg kijelentették, hogy ők bizony éhesek és esznek előbb, majd utána indulunk. Nagy nehezen 14 óra után elindultunk. Már az elsó kilométereken az egyik tandem defektes lett. Aztán minden kis fánál, kereszteződésnél meg kellett állni enni, inni, pisilni, összevárni a lemaradottakat. Szóval 10-20-30 perc tekerés után majdnem félóra állás és várakozás. Ezért értünk fel este 8 után Szentendrére. És ezért ilyen az átlagom is, mert volt olyan, hogy elfelejtettem elindítanna az órát, vagy éppen nem állítottam le. Szóval ebből a szempontból kész katasztrófa volt az út. Abból a szempontból, viszont jó volt, hogy amikor menés volt egy pár francia kerekessel jó iramot mentünk. Volt közöttük 70 éve feletti bácsika is, de a többiek velem egy korúak voltak, illetve fiatalabbak. Az idős bácsikán kívül még két öreglány volt, aki biztos, hogy nálam idősebb volt. Aránylag jól bírták a tempót. A lábaim végig erősek voltak és nagyon jól bírták a résztávozást. Nem fáradtak el. De remélem, hogy holnap már rendes kerékvágásban tudok, majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr351387225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása