HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 61.

2009.09.27. 20:26 Gabbá

Kerékpározás

Evans most támadott – és győzött is. Az ausztrál Cadel Evans diadalmaskodott a svájci országútikerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyében. A második helyen az orosz Alekszandr Kolobnyev, a harmadikon a spanyol Joaquim Rodríguez végzett. A magyarok közül Kusztor Péter sokat vállalkozott, szökésben is volt, azonban elfáradt, és végül nem ért célba, akárcsak Cziráki István és Ivanics Gergely.

Evans négy kilométerrel a vége előtt, a novazzanói emelkedőnél robbantott, majd félelmetes erővel tekerve szerzett 13 másodperces előnyt üldözői, az orosz Alekszandr Kolobnyev és a spanyol Joaquim Rodríguez előtt – ez behozhatatlannak bizonyult. Az ausztrál kerékpárosnak végül nem kellett sprintelnie az aranyéremért, 27 másodperces, „kényelmes" előnnyel ért célba. Az ezüstéremért folytatott csatában Kolobnyev nagy sprintben előzte meg Rodríguezt, mögöttük Samuel Sánchez és a hazai közönség előtt nagyot hajtó időfutam-aranyérmes Cancellara ért célba – nem jött tehát össze a svájcinak a duplázás, teljesítménye azonban így is remek. A 262.2 kilométeres versenyt megnyerő Evans lett az ausztrál kerékpársport történetének első felnőtt országúti világbajnoka. „Ez a válaszom azoknak, akik szerint nem vagyok elég agresszív, nem szoktam támadni. Nagy győzelem ez, és egyben remek promóció Ausztráliának is a következő világbajnokság előtt” – nyilatkozta a szivárványszínű trikóba átöltöző Evans. „Büszke vagyok a sikeremre., főleg annyi keserűség és második hely után. A Tour de France-on nem voltam elég jó, de betegséggel küszködtem, és a francia körverseny után már a világbajnokságra koncentráltam" – tette hozzá. Az ausztrál csapat tökéletesen zárta a vb-t, amelyen korábban az U23-as időfutamot megnyerő Jack Bobridge révén szerzett már aranyérmet.

KERÉKPÁROS VB, SVÁJC
FÉRFI ELIT ORSZÁGÚTI MEZŐNYVERSENY 
1. Cadel Evans (Ausztrália)  6 óra 56 perc 26 másodperc
2. Alekszandr Kolobnyev (Oroszország)  26 mp h.
3. Joaquim Rodríguez (Spanyolország)  azonos idővel
4. Samuel Sánchez (Spanyolország)  30 mp h.
5. Fabian Cancellara (Svájc)  a. i.
6. Philippe Gilbert (Belgium)  51 mp h.
7. Matti Breschel (Dánia)  a. i.
8. Damiano Cunego (Olaszország)  a. i.
9. Alejandro Valverde (Spanyolország)  a. i.
10. Simon Gerrans (Ausztrália)  1 perc 47 mp h.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr931411376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása