HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 65.

2009.10.01. 19:04 Gabbá

Innen - onnan

A vb második napján női tőrben 87-en indultak, a magyarok közül – a viadal honlapja alapján – világranglistás helyezésének köszönhetően Varga Gabriellának nem kellett pástra lépnie, míg a válogatott másik három tagja, Varga Katalin, Berta Adrienn és Kreiss Fanny a csoportmérkőzések után csatlakozott a legjobbakhoz. Férfi párbajtőrben a szokásos nagy mezőny gyűlt össze, 162 nevezés futott be. Boczkó Gábor Varga Gabriellához hasonlóan pihenhetett csütörtökön, Imre Géza és Somfai Péter pedig a csoportküzdelmek után biztosította helyét a főtáblán. A vasárnapi szereplés lehetőségét a negyedik magyarnak, Rédli Andrásnak további két asszó megnyerésével kellett kiharcolnia: előbb a brazil Nicolas Ferreirát verte meg 15:5-re, majd egy jóval erősebb ellenfelet, az ukrán Dmitro Sumakot 11:10-re. Pénteken a férfi kardozók és a női párbajtőrözők egyéni selejtezőjét rendezik a vb-n.

Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon Dél-Afrika ellen javított a magyar válogatott. A mieink 0–0-s félidő után a második játékrészben Korcsmár Zsolt, Koman Vladimir, Debreceni András és Présinger Ádám góljaival győztek 4–0-ra.

Újabb forduló, újabb fél pont. Lékó Péter a nankingi szupertorna negyedik körében döntetlent ért el, ezúttal a kínai Vang Jüe ellen. A sötéttel játszó magyar nagymesternek nem okozott gondot a kiegyenlítés, az ázsiainak egy pillanatra sem volt esélye a győzelemre. A játszma óriási cseresorozat után már 29. lépésben véget ért. Az élen továbbra is Magnus Carlsen áll. A norvég némileg szerencsés győzelmet aratott az orosz Dmitrij Jakovenko felett, így már másfél pontos előnnyel vezet. Érdekesség, hogy eddig csak Carlsen tudott partit nyerni, összesen hármat.

Vitalij Klicsko megvédte a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki övét, miután kihívója, Cris Arreola a tizedik menet után nem tudta folytatni a küzdelmet a Los Angeles-i STAPLES Centerben magyar idő szerint vasárnap hajnalban. A küzdelem után Arreola könnybe lábadt szemekkel kért bocsánatot a hazai közönségtől, és elismerte tehetetlenségét Klicskóval szemben. "Egyszerűen nem tudtam őt elérni. Bármit is tettem, ellentámadott" - mondta Arreola. A Staples Centerben megrendezett ringcsata előtt általános volt a vélemény, hogy a mexikói gyökerű, de már Los Angelesben született Arreola nem tudja letaszítani a királykategória trónjáról az ukrán óriást, aki részben szintén "hazai" környezetben lépett a kötelek közé, mivel családjával évek óta ebben a városban él. A 38 éves Klicskónak ráadásul a "helyismerete" is nagyobb volt, hiszen a mostani volt a harmadik fellépése a Staples Centerben. A 201 centi magas világbajnok 40. profi meccsét nyerte meg, s két vereség mellett a további 38 mérkőzésből 37-et kiütéssel nyert. A 28 éves, 193 centire nőtt Arreola 28-szor lépett szorítóba a hivatásosok között, és most kapott ki először.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr221421309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása