HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 69.

2009.10.05. 22:00 Gabbá

Kerékpár

Ismét volt csapatából, az Asztanából erősít a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong új kerékpárosklubja, a RadioShack. Az amerikai Chris Horner, a honfitárs Armstrong eddigi segítője a The Oregonian című lapnak elmondta: kétéves szerződést kötött a most létrehozott istállóval. A 37 esztendős, háromszoros országos bajnok Horner számára a 2009-es szezon valóságos sorscsapás volt: nem kevesebb, mint négy viadalon szenvedett csonttöréssel járó sérülést. Armstrong - miután nyáron bejelentette, hogy elhagyja az Asztanát - magával vitte Levi Leipheimert, Andreas Klödent, az igazgató Johan Bruyneelt és most Hornert. Nagyon erős lesz az új csapat, a RadioShack. Ezek a bringások, akiket Amstrong átcsábított, mind, egytől egyig az ő zongoracipelői voltak az Astanánál és nem Contadoré. Szóval, ha megkapják a licenszet, akkor Lance komolyan foglalkozhat az esetleges újabb Tour győzelmével. Még egy-két fiatal, ifjú titán és kész egy újabb Amtsrongot kiszolgáló, de egyenként is tehetséges nagyon erős csapat. Ezek az emberek akiknek azért nevük van már a profi bringás világban nem kevés léért válallják, hogy zongoracipelők legyenek az új istállóban. Elfogadnám azt a pénzt, amit kapnak, hogy vízhordók, irammenők legyenek csak azért, hogíy Amstrong nyerjen. Ezek a kerekesek egy kisebb csapatnál első számú emberek lennének. De nekik ezt megéri csinálni, ők döntöttek és ezért izgalmasabb lehet a jövő évi kerekes szezon is.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr351430277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása