HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 75.

2009.10.11. 18:46 Gabbá

Labdarúgás

Tudták, hogyan törjék fel a védelmünket. A magyar válogatott tegnap késő este 3–0-ra kikapott Portugáliától világbajnoki selejtezőn Lisszabonban. Carlos Queiroz, a győztes csapat szövetségi kapitánya szerint sikerült sok hibára kényszeríteniük a mieinket, ami kulcsfontosságú volt. A duplázó Simao Sabrosa úgy vélte, a szélekről indított akciókkal fel tudták törni a tizenegy emberrel védekező magyarok védelmét. Bruno Alves pedig elárulta, csak a meccs után tudták meg, hogy mi lett a Dánia–Svédország mérkőzés eredménye. „Okosan játszva a képességeinknek megfelelő teljesítményt nyújtottunk. Taktikailag az volt a célunk, hogy több hibára késztessük a magyarokat, mint Budapesten. Nagyszerű meccsen vagyunk túl, a maratoni versenyfutás végén járunk, és jó helyzetben várhatjuk a folytatást" – értékelte a magyar válogatott elleni győzelmet Carlos Queiroz, aki hozzátette, bízik benne, hogy sikerült a maguk oldalára állítani az együttest kritizálókat. A szövetségi kapitány azt is elárulta, nem valószínű, hogy a megsérülő Cristiano Ronaldo pályára lép szerdán Málta ellen. „Nem hinném, hogy játszani fog. Beszéltem a csapat orvosával, aki azt mondta, hogy még további vizsgálatokra van szükség, de nem valószínű, hogy futballozhat szerdán" – mondta a szakember. Bár a portugál lapok már azt találgatják, hogy Queiroz alakulata kivel kerülhet szembe a pótselejtezőben, a szombati meccs egyik legjobbja, a duplázó Simao Sabrosa óvatosságra int. „Egyelőre nem szabad ünnepelnünk, de nagyon fontos, hogy most már a mi kezünkben van a sorsunk. A Málta elleni találkozóra készülünk. Nagyon fontos volt ez a siker, amelynek nagyon örülünk" – mondta Simao, aki csapata sikerének kulcsát is megosztotta hallgatóságával. „Tudtuk, hogy ellenfelünk védekező szellemben játszik. Ki kellett használnunk a megfelelő pillanatokat a támadásra. A magyarok tizenegy emberrel védekeztek, ám a széleken vezetett támadásokkal fel tudtuk törni a védelmüket" – fejtette ki a szélső. A dánok elleni mérkőzés után a mieink kapujába is betaláló, brazil születésű Liédson először szerepelt portugál közönség előtt új hazája válogatottjában. A támadó fantasztikusan érezte magát a meccsen. A védő Bruno Alves pedig elárulta, nem tudták a dán–svéd párharc kimenetelét a mieink elleni találkozó előtt: „Nem tudtuk, és nem is akartuk megtudni a dánok meccsének eredményét, amely pedig sorsdöntő volt a számunkra. Csak a magyarok elleni összecsapásra koncentráltunk."

AZ 1. CSOPORT ÁLLÁSA 
1. Dánia 9 6 3 16–4 +12  21
2. Portugália 9 4 4 1 13–5 +8  16
3. Svédország 9 4 3 2 9–4 +5  15
4. Magyarország 9 4 1 4 9–8 +1  13
5. Albánia 9 1 4 4 5–9 –4  7
6. Málta 9 1 8 0–22 –22  1

Hát erre mit lehet mondani. A dán-svédet néztem, mert érdekes, izgalmas, hajtóüs meccs volt. A mi meccsünket nem tudtam nézni, mert folyamatosan a portugáloknál volt a labda, mi pedig semmit se csináltunk, csak vagdostuk ki a labdát. Ennek ez az eredménye. Majd legközelebb több sikerükn lesz, ha lesz! Mindenesetre kedden szorítok a U-20-as fiúknak, hogy sikerüljön a döntőbe jutás Ghána ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr681443100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása