HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 76.

2009.10.12. 21:46 Gabbá

Labdarúgás

U20-AS VB. Egervári még nem tudja, kik pótolják a hiányzókat, de motiválnia senkit sem kell. Még a CNN is a magyar U20-as csapatról ír! A magyar U20-as labdarúgó-válogatott teljesítménye immár a nemzetközi sajtót is bejárja. Németh Krisztián és Gulácsi Péter teljesítményéről kanadai, dél-afrikai, tajvani, amerikai oldalak is megemlékeznek. Eközben Egervári Sándornak a hiányzók pótlása okoz fejtörést. A magyar U20-as válogatott sűrű vasárnapot tudhat maga mögött, a taktikai értekezletet és az edzést megelőzően ugyanis a válogatott játékosai hosszadalmasan válaszoltak a sajtó kérdéseire. A csapat teljesítménye a világ egyik vezető hírügynökségének tudósítója, Jérome Pugmire figyelmét is felkeltette. Az AP újságírója pedig terjedelmes cikket írt a csapatról, amelyet több hírportál – így kanadai, dél-afrikai, tajvani és amerikai oldal – is átvett, sőt a CNN sportrovatát jelentő SportiIlustrated.com és a Yahoo Sports is közölte. A cikk elsősorban a magyar válogatott két erősségére, a Liverpool játékosaira, Gulácsi Péterre és Németh Krisztiánra fókuszál, és azt boncolgatja, miként volt képes talpra állni a sokkot jelentő Honduras elleni 0–3 után. Az írás idézi Gulácsi Péter szavait, aki szerint mentálisan is sokat erősödött a társaság az elmúlt napokban, míg Németh Krisztián úgy nyilatkozott, hogy most sokkal szervezettebben játszik a csapat, mint a vb elején. A cikk szerint a Ghána elleni elődöntőben az a legnagyobb kérdés, hogy a mieink miként tudják megállítani a tornán már hat gólt szerző Dominic Adiyiahot. „Nagyon jó csapat, játékosaik gyorsak és erősek – hangzik Németh Krisztián válasza –, ám nekünk is vannak remek védőink, és alighanem a kontratámadásainkra építhetünk. Meglátjuk, hogyan dönt az edzőnk.”
A szerző azzal zárja cikkét, hogy miközben a magyar U20-as válogatott remekel a korosztályos vb-n, addig a felnőttcsapat simán kikapott 3–0-ra Portugáliában. Magyarország 1986 óta nem szerepelt világbajnokságon, írja Pugmire, és a várakozások magasak az új generációval szemben.

EGERVÁRI SÁNDOR: SENKIT SEM KELL MOTIVÁLNI

Egervári Sándor szerint a Ghána elleni elődöntő előtt a hiányzók – az eltiltását töltő Szekeres Adrián, Koman Vladimir és Takács Péter – pótlása okozza a legnagyobb fejtörést, olyannyira, hogy a szakvezető a hét végén még nem is találta meg a megoldást.  „Vasárnap délben ez még kissé korai kérdés. Rágódom a dolgon, több lehetséges megoldás körvonalazódik, és a mérkőzésig még van némi időm eldönteni, melyik lehet a legjobb" – mondta Egervári, aki hozzátette, az ösztönzéssel egyáltalán nincs gondja, a döntőbe kerülésnél nem kell nagyobb motiváció.„A döntőbe jutásért játszhatunk, a világ négy legjobbja közé kerültünk, és előfordulhat, hogy még nincs vége a történetnek. Mindenki nagyon akarja a sikert, arra tehát senkit sem kell figyelmeztetni, hogy koncentráljon a feladatára.”

HAJRÁ MAGYAROK! HOLNAP SZORÍTOK ÉRTETEK!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr131446162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása