HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 77.

2009.10.13. 19:30 Gabbá

Innen - onnan

Kerékpár: felébredt a kómából a balesetet szenvedő brit kerékpáros. Felébresztették a mesterséges kómából Jonathan Bellist, az egyik legtehetségesebbnek tartott brit országúti kerékpárost, akit még szeptember 19-én ért baleset Olaszországban. A Saxo Bank 21 éves versenyzőjét egy firenzei kórházban ápolják. A szigetországi szövetség keddi közlése szerint a múlt hét végén ébresztették fel, de az állapota továbbra is súlyos. Bellis – aki 2007-ben bronzérmes lett az U23-as vb-n, tavaly pedig az egész mezőny legfiatalabb tagja volt a pekingi olimpia országúti versenyében – csapata edzőtáborának központjához közel szenvedett balesetet a robogójával.

Kerékpár: 34 éves korában elhunyt Frank Vandenbroucke. Hétfő este egy szenegáli hotelszobában holtan találtak rá a szabadságát töltő Frank Vandenbrouckéra. A belga kerékpáros mindössze 34 éves volt, halálát valószínűleg tüdőembólia okozta. Vandenbroucke a belga kerékpársport nagy reménységeként kezdte meg 1994-ben profi karrierjét, legeredményesebb éve pedig 1999 volt, amikor megnyerte a Liege-Bastogne-Liege viadalt (a legidősebb országúti kerékpárverseny), valamint két szakaszt a Vueltán. Pályafutása során többször is összeütközésbe került a törvénnyel – ittas vezetésen érték, majd doppingolással is vádolták –, és hiába próbált meg újra a csúcsra törni, soha többé nem tudta már 1999-es önmagát idézni. Legutóbbi szerződése lejárt a Cinelli-Down Underrel, de egy új csapat színeiben szeretett volna versenyezni a 2010-es idényben is.

SOPRONI LIGA A győriek amiatt kérték a halasztást, mert sok játékosuk nem tudott a csapattal készülni. Az MLSZ elhalasztotta a Fradi-ETO bajnokit. A Győri ETO hivatalos honlapjának információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége kedd délután úgy határozott, hogy elhalasztja a győriek Ferencváros elleni bajnoki mérkőzését. Úgy tűnik, mégsem pénteken találkozik egymással az Üllői úton a Ferencváros és a Győri ETO. Mint ismert, a győriek vezetői azért kérték a találkozó elhalasztását, mert három játékosuk (Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence) az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel, több légiósuk pedig (Arsene Copa, Tarmo Kink és Linas Pilibaitis) pedig válogatottbeli kötelezettsége miatt nem tudott a csapattal edzeni. A Magyar Labdarúgó-szövetség először nem engedélyezte, hogy péntekről vasárnapra halasszák a mérkőzést, hogy ne sérüljenek a találkozót közvetítő Duna Tv érdekei. Kedd délután az MLSZ elnöksége azonban újratárgyalta az ügyet, és a győriek hivatalos honlapjának információi szerint megváltoztatta a tegnapi határozatot, azaz későbbi időpontra halasztotta a bajnokit. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor pótolják a Soproni Liga 11. fordulójának mérkőzését. A döntéssel kapcsolatban érdekes, hogy a Fradi eredetileg támogatta volna a meccs vasárnapra halasztását, ám a 100% Fradin nyilvánosságra hozott, Berki Krisztián által jegyzett nyílt levél szerint a fővárosi zöld-fehérek nem járultak hozzá ahhoz, hogy a mostani vasárnapon kívül más időpontra halasszák a mérkőzést. Egyelőre tehát egy dolog tűnik biztosnak: pénteken nem lesz Fradi–Győr bajnoki az Üllői úton.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr981448121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása