HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 79.

2009.10.15. 19:04 Gabbá

Labdarúgás

U20-as vb: piros-piros-zöld szerelésben Costa Rica ellen is. Miután Costa Rica fehér nadrágban játszik a bronzmeccsen, a FIFA illetékesei ezúttal sem engedték, hogy a magyarok a hagyományos színekben (meggypiros mez, fehér nadrág, zöld sportszár) lépjenek pályára. A magyar csapat így ismét piros-piros-zöldben futballozik majd az U20-as világbajnokság bronzmérkőzésén. Ezzel az is eldőlt, hogy a tiszta fehér szerelést voltaképpen felesleges volt elvinni Egyiptomba, de ezt előre nem tudhatta senki...

Az elődöntőbe jutással az előzetes várakozásokat felülmúló két csapat jó csatáját ígéri az U20-as világbajnokság bronzmérkőzése Magyarország és Costa Rica között (péntek, 17 óra, m1, Eurosport). A közép-amerikai együttesnél hatalmas volt a csalódottság az elődöntő után, bármennyire is papírforma volt a Brazília elleni vereség. Egervári Sándor csapata ellen javítanának. „Nagyon nehéz volt megemészteni az elődöntőt, mert mindent beleadtunk a győzelemért. Egy pillanatnyi kihagyás döntött, a brazilok gyorsan megfizettették velünk a hibánkat" – nyilatkozta a FIFA hivatalos honlapjának Roy Smith, a „Ticos" kőkemény védője. „Utólag mondtam a győztes brazil gólt szerző Kardecnek, hogy ha még tízszer megkísérli azt a lövést, ami ellenünk beakadt, egyszer sem megy be. Sajnos, az elődöntőben bement, és nincs mit tenni, készülünk a bronzmeccsre. Biztos voltam benne pedig, hogy meg tudjuk verni a brazilokat" – mondta Esteban Alvarado, a Costa Rica-i kapus. A piros-kékek mestere, Roland González úgy véli, a csehek elleni csoportmeccs bizonyos fokig jó felkészülés volt a magyarok elleni találkozóra. Azt a meccset Costa Rica 3–2-re elvesztette – ezt az eredményt szó nélkül aláírnánk... „A magyarok játéka nagyon hasonló a csehekéhez, bár talán kicsit kreatívabb. Mindent megteszünk a győzelemért, a bronzmérkőzés olyan számunkra, mint egy finálé" – tekintett a meccs elé. „A harmadik hely megérdemelt jutalom lenne egy kis ország csapatának. Meg kell ragadnunk ezt a hatalmas lehetőséget" – csatlakozott trénere szavaihoz Smith. A Costa Rica-i csapat minden tagja otthon játszik, a legtöbben a legsikeresebb helyi klubból, a „lila szörnyeknek" becézett Saprissából kerültek be a keretbe. Eddig az összes mérkőzést végigjátszotta a kapus Esteban Alvarado és a védelem oszlopa, José Mena. Rajtuk kívül még az eddig két gólt szerző Marcos Urena, az irányító (egy gólt és három gólpasszt jegyző) Diego Estrada, Diego Madrigal, Josué Martínez és Daniel Varela lépett pályára mind a hat mérkőzésen. A Costa Rica-i lesz a harmadik kontinensbajnok válogatott, amellyel az Egervári-csapat megmérkőzik: a magyar fiatalok 2–0-ra legyőzték az Ázsia-bajnok Egyesült Arab Emírségeket, viszont kikaptak az elődöntőben Afrika legjobbjától, Ghánától. A közép-amerikaiak hasonló utat járnak be, mint a mieink: borzalmas kezdés (0–5 Brazília ellen) után sima győzelem (3–0 Ausztráliával szemben), viszont a harmadik csoportmeccsüket elvesztették Csehország ellen. A csoportjukból harmadikként továbbjutó Costa Rica-iak aztán hatalmas meglepetésre legyőzték a tizenhat között a nagy téttől lebénult házigazdát, majd a meglepetéscsapatok negyeddöntőjében megverték az EAE-t is. Az elődöntőben pedig újra jött Brazília – és a vereség. Természetesen ez a szereplés, csakúgy, mint a magyaroké, a legjobb az ország U20-as vb-történelmében.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1001452536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása