HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 81.

2009.10.17. 17:23 Gabbá

Labdarúgás

Nem az U20-as Vb-vel szeretnék foglalkozni. A fiatalokról csak annyit, hogy gartulálok a nagyon szép sikerükhöz. A mai magyar valóságban (munkanélküliség, pénzünk értéke, vásárló ereje, szegényedés, stb.) nagyon szív melengető egy ilyen siker. Ráadásul az U20-as csapat többszőr is bebizonyította, hogy hatalmas tartással bírnak. Ennek igazolására elég csak a 3. helyet eldöntő mérkőzésre gondolni, amikor a 91. percben szerzik meg annak esélyét, hogy legyenek 11-esek. Még egyszer gratulálok nekik! Csak nehogy szétszedjék ezt a csapatot, mert akkor nem lesz a nagyok között belőlük se semmi, mint már történt néhány korosztállyal a magyar fociban.

Másról szeretnék írni, pár gondolatot. A Gera "ügyről" volna néhány gondolatom. Lehet, hogy rosszul látom, nem tudom a teljes igazságot, de egy válogatott csapat kapitány ne sértődjön meg azért, mert kihagyták a csapatból. Sőt még a kispadra se ültették. Legyen megtiszteltetés az, hogy valaki válogatott, ráadásul csapatkapitány. Még akkor is elismerés a válogatottság, hogyha egy olyan sportban, ahol nem vagyunk a világ élmezőnyében, sekélyes a színvonala a bajnokságunknak, olyan sportban csapatkapitány valaki. A válogatottnál lévő hangulatról nincs információm, de azt is el tudom képzelni, hogy egy klikk nem akarta, hogy játszon. Nekem sohasem volt a foci világa egyértelmű. Csapat játék, klikkek vannak, kinek erősebb a hatása az edzőre, kinek hogyan fekszik az edző, esetleg az új edző stílusa, felkészültsége, játékszisztémája. Mindenesetre nem volt szép ez a Gera megoldás. Hiszen felrúgni mindent csak azért, mert nem kapott játéklehetőséget, illetve még a kispadra sem jelölték. Így maga mögött felégetett mindent, mert a szövetség vezetői úgí nyilatkoztak, hogy Gera többet nem lesz válogatott. Szóval többen nyilatkoztak, de várjuk meg a hivatalos állásfoglalást, hogy mi lesz ebből az ügyből.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr251456287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása