HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 717. #kerékpározás# + $egyéb$ + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2009.10.21. 16:33 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence oda-vissza, 58,90 kilométer 2 óra 16 perc 11 másodpercre (defekt+egyebek), ami 25,9 kilométer/órás átlag, egyéb: hentesnél vásárlás, bank, órás, nagy bevásárlás, kerékpárszervíz, kb. 20-25 kilométer tekeréssel, 4 ütemű fekvőtámasz: 4x25 darab 4 ütemű megcsinálása, közötte 45 másodperc pihenőkkel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A holnapi győri tekerés előtt szerettem volna egy kicsit pörgetni, hogy érezzem a sebességet, hiszen régen bringáztam. Lazán és könnyedén akartam egy 60 kilcsit végighajtani. Az idő, a sebesség nem érdekelt, hanem csak az, hogy lazán, nagy fordulaton menjenek a lábaim. Ezért hajnalban keltem (mint majd holnap is) és sötétben, világítással felszerelkezve elkezdtem bringázni. Oda felé egészen jól is ment, nem sokkal csúsztam ki a 1 órából, amikor visszafordultam a lepencei strandnál. Hazafelé jövet már nagyobb volt a forgalom és kocsik is húztak egy kicsit. Már majdnem Tahiban voltam, amikor egy kátyút összeszedtem és le is eresztett a hátsóm. Kicsípte a belsőt a kátyú. Kicseréltem a belsőt, de azt nem tudtam felfújni, mert rövid volt a szelepszár és a versenypumpába nem tudtam belenyomni, annyira, hogy felfújjam a gumit. Játszottam vagy 20 perceet vele, majd úgy döntöttem, hogy felnin haza tekerek. Kiállva hajtottam, hogy ezzel is kímééjem egy kicsit a felni terhelését. Kb 15 kilcsit így tekertem le. Ezért is lett ennyire gyenge az időm, illetve az átlagom. Ráadásul már elindultam felnin tekerve, amikor eszembe jutott, hogy nem mér az órám. Ezért sem lett a szokásos 60 kilcsi körüli távom, mint rendesen. Ennek ellenére jó volt a tekerés. Utána az egyebekben először a hentesnél vásároltam be. Majd eltekertem Szentendrére a bankba, onnan az óráshoz, majd bevásároltam. Ez utóbbi jó sok lett, mert tele lett a bringám elöl-hátul. Elkezdtem a versenybringát is rendberakni (gumi csere, szalag csere), amikor kiderült, hogy el kell még mennem Pomázra a szerelőhöz, hogy védőszalagot vegyek. Utoljára maradt a 4 ütemű fekvőtámasz, ami már lassan megszokottá válik számomra. Jól és lendületesen ment a 4 sorozat.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr691465736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása