HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 718. #kerékpározás# + ˘sétálás˘ + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2009.10.22. 15:34 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Üröm - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzítő - Komárom - Gönyű - Győr, 124,73 kilométer, 4 óra 36 perc 15 másodperc alatt, ami 27,2-es kilométer/órás átlag, sétálás: bevásárlás több boltban, gyalog sétálva, majd a vásárlás után haza cipekedve a holmikat, 4 ütemű fekvőtámasz: 4x25 4 ütemű megcsinálása, közte 45"-es pihenőkkel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban keltem, hogy a 10-es főúton a reggeli csúcsforgalmat elkerüljem. Ez csak nagyjából jött össze, mert még hajnalban, az indulás előtt át kellett rámolnom a hátizsákomat, mert a mobilom a legkisebb mozdulatomra is be-bekapcsolt. Így kissé késve és a Pest felé forgalmat kikapva indultam hazafelé. Ebben az volt a legrosszabb, hogy a szembe jövő autók reflektoraitól kissé elvakulva, nem, vagy csak alig láttam a sávom útpatkáját. A baleset elkerülése végett a sávom közepén tekertem, ez viszont a hátulról jövő autósokat zavarta kissé. Ráadásul korom sötét volt, aminek eredményeképpen  lassabban tekertem, mint ahogyan éreztem a sebességemet. Amikor kivilágosodott (7 óra körül) megnéztem az órámat és láttam, hogy eddig (2 óra 20 perc alatt) csak 25,2-es kilométer átlagot nyomtam. A világossággal egy kicsit megnyomtam a pedált és sikerült Győrig feltornáznom 27,2-es átlagra. A lábaim erősek voltak és végig tudtam hajtani a brinyót. A szél is feltámadt a világossággal együtt, de oldalszembe szelem volt jó sokáig. Majd Komárom felé már átváltott hátszéllé, ami viszont segített, mert ekkor folyamatosan 34-35 körüli tempót nyomtam. Komáromtól Győrig aztán megint volt minden irányú szelem, de azért jó erőben voltam és le tudtam küzdeni a szembeszelet is. Lefürödtem, majd a tesómmal elmentünk vásárolni. Egy kisebb autót meg tudtunk volna rakodni, annyi mindent vettünk. Ezt aztán haza is cipekedtük. Majd elmentem egy másik boltba, ahol Bolero-kat (italpor) vettem. Körülbelül sétáltam vagy 10 kilométert. Jól esett a fáradt lábaimnak a más irányú mozgás, és egy kicsit le is lazultak. Teljesen más irányú mozgás volt a 4 ütemű fekvőtámasz, amit viszont már szenvedve csináltam végig. Ennek ellenére megcsináltam, bár az utolsó pár darab, minden egyes sorozatban lábzsibbadással és fájdalommal járt.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr31467879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása