HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 88.

2009.10.24. 16:08 Gabbá

Innen - onnan

A Tour de France-győztes spanyol Alberto Contador szabadon elhagyhatja az Asztanát, miután a csapat nem kapta meg a jövő évre szóló licencet a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségtől (UCI). A klub elvileg november 20-ig pótolhatja a szükséges igazolásokat, de a szabályzat szerint a vele szerződésben álló versenyzőkért addig sem kérhet pénzt. Az idei és a 2007-es Touron győztes Contador ismételten hangsúlyozta: szeretné elhagyni az Asztanát, és olyan csapatot keres, amellyel jövőre van esélye megnyerni a legrangosabb bringás körversenyt. Mielőtt azonban felbontaná az elvileg 2010-ig érvényes megállapodást, még egyeztet ügyvédeivel és az UCI szakembereivel.

Súlyos sérülést szenvedett a hazai közönség előtt szereplő Nicole Hosp az ausztriai Söldenben, ahol szombaton elrajtolt az alpesi síelők Világkupa-sorozata. A 2007-ben összetett Vk-győztes versenyző az óriás-műlesiklás első futama során bukott, a balesetet követően sokáig állt a viadal, a szerencsétlenül járt síelőt mentőhelikopterrel szállították kórházba. Osztrák televíziós értesülések szerint a 26 éves Hosp térdszalagszakadást szenvedett.

A mezőny végéről indulhatnak a magyarok a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján, miután a szombati időmérőn a MotoGP-ben érdekelt Talmácsi Gábor a 17., utolsó lett, a 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a 20., Tóth Imre pedig a 24., utolsó időt motorozta. A királykategóriának számító MotoGP-ben az "örökös" világbajnok olasz Valentino Rossi volt a leggyorsabb, a 125-ösök mezőnyében a spanyol Marc Marquezé, míg a 250-eseknél a japán Aojama Hirosié lett az első rajtkocka. 

A labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójának nyitó meccsén a ZTE 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd otthonában. Magasföldi József gólja döntött. Nem túl élvezetes mérkőzéssel kezdődött a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulója. Kispesten a Budapest Honvéd 1-0-ra kikapott a vendég Zalaegerszegtől. Az első félidőben alig akadt kapura is veszélyes lövés. A szünet utáni első érdekesség, hogy a hazaiaknál kapust kellett cserélni, mert Németh Gáborra rosszullét tört rá, helyére Tóth Iván állt be. A 73. percben Hrepka Ádám a félpályáról próbálta bevenni Vlaszák Géza kapuját, de védett a vendégek hálóőre, az ellentámadásból pedig gólt szerzett a ZTE. Magasföldi József talált be. A 85. percben Miljatovic majdnem megduplázta a zalaiak előnyét, de fejese fölé szállt, így maradt az 1-0-ás vendégsiker. A meccs után a Honvéd szerződést bontott Sisa Tiborral.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr811472005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása