HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 90.

2009.10.26. 13:37 Gabbá

Innen - onnan

Íjászat: Kamarás Szilárd világbajnok lett Argentínában. Magyar siker született az Argentínában rendezett terepíjász-világbajnokságon. A csupasz reflexíj kategóriában Kamarás Szilárd világbajnok lett. A Mogyoródi Szt. László Íjász Egyesület elnöke és egyben versenyzője pályafutása egyik legnagyobb sikerét aratta – adta hírül a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálata. A világbajnokságon a verseny 20 yardos távolságon zajlott három napon keresztül, naponta 60 lövés leadásával. A végeredményt a három nap összpontszáma adta meg. Kamarás 545.02-es teljesítménnyel előzte meg két argentin vetélytársát, Carlos Candiotit és Pablo Roberto Vendraminit.

Angliában rangadót nyert a Liverpool a Manchester United ellen. Németországban hatgólos rangadót rendeztek. Olaszországban szenvedtek a nagy csapatok. Spanyolországban parádézott a Barcelona. ANGLIA A Premier League 10. fordulójának rangadóján a Liverpool hazai pályán 2-0-ra verte a címvédő Manchester Unitedet. A találkozó előtt tízesével kellett kidobálni a játéktérről a strandlabdákat, melyekkel a United-drukkerek még a Liverpool Sunderland elleni meccsét akarták felidézni. A meccsen mindkét csapatnak akadtak helyzetei, de a vörösök álltak közelebb a gólhoz. A második félidőben Benajun passza után Fernando Torres talált be, majd a hajrában Vidics és Mascherano kiállítása után N’Gog döntötte el a meccset. További végeredmények: Bolton-Everton 3-2, Manchester City-Fulham 2-2, West Ham-Arsenal 2-2. SPANYOLORSZÁGBAN A Primera Liga 8. fordulójában a Barcelona magabiztos győzelmet aratott. A Kazany elleni BL-fiaskó után a katalánok Keita 3, Ibrahimovic 2 és Messi 1 találatával 6-1-re verték otthon a Zaragozát. A Barca ismét vezeti a tabellát a Real Madrid előtt. További végeredmények: Getafe-Bilbao 2-0, Santander-Osasuna 1-1, Tenerife-Xerez 1-0, Valladolid-Deportivo 4-0, Villarreal-Malaga 2-1, Almeria-Valencia 0-3.

Mindkét magyar játékos, Czink Melinda és Szávay Ágnes is javított a tenisz-világranglistán. A nőknél Szafina visszaelőzte Serenát, míg a férfiaknál nem történt változás. Javítottak a magyarok a legfrissebb női tenisz-világranglistán. Czink Melinda a 39., Szávay Ágnes pedig a 42. helyre lépett előre. A női versenyeket szervező WTA honlapja szerint az élen ismét változás történt: az orosz Dinara Szafina csak két hétre engedte át az első helyet a most visszacsúszó amerikai Serena Williamsnek.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr971476127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása