HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 722. /futás/ + ˘sétálás˘

2009.10.26. 13:28 Gabbá

Futás: 4x3,5 kilométeres kör futása Győrben, ami 14 kilométer össztávnak felel meg, sétálás: órásnál órák javítása, kerékpáros szaküzletben vásárlás, teabolt meglátogatása, kenyérboltban vásárlás, majd 10 tojás megvásárlása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel elmentem futni. Nagyon nehezen indultam be, hiába sétáltam tegnap 3 kilométer körüli távot, kevés volt a lábaimnak. Magam alá totyogtam az első pár kilométeren. Hiába szedtem a virgácsaimat, csak nem tudtam 20 percen belüli köröket futni az első 7 kilométeren. Maradt a szenvedés, és a friss levegő élvezete. Szenvedtem, mert nem ment, de közben a hajnali friss levegőt meg közben élveztem. Párás volt ugyan a levegő, de tiszta, és a hőmérséklet is megfelelő volt a futáshoz. Az első két kör 50 percre nyomtam le, ami több, mint 7 perces kilométernek felet meg. Aztán a harmadik körben sikerült annyira lelazítani a lábaimat, hogy egy kicsivel gyorsabb kört tudtam futni. A negyedik kör végén sajnáltam is, hogy vége van, mert az volt a legjobb köröm. Végeredményben a 14 kilométert 1 óra 30 percre teljesítettem, ami 6 perc 42-es átlagnak felel meg. Amiután hazajöttem lefürödtem, felöltöztem és a tesómmal bementünk a városba. A boltok járását az órás ismerősömnél kezdtük, ahová egy stopperórát és karórát vittünk be, átállítani és megnézni, hogy érdemes-e elemcserére, vagy inkább dobjuk ki. Séta a bringásomhoz (nyeregcserére, illetve a nyereg alatti kis tartó felszerelésére). Először csak a kistartót vettük meg, majd ismét visszamentem, de már a bicóval tekertem, mert a nyerget is kicseréltettem. Most van egy új nyergem is, mert a régi már nagyon koptatta a bringás nadrágaimat. A teaszaküzletben is szerettem volna egy kis zöldteát venni, de később nyitott és ezért nem vártunk meg, míg kinyit. Ahogy a második bringaszervízes utamról hazaértem, elsétáltam a kenyérboltba, illetve a baromfi diszkontba. Az előbbi helyen kenyeret, míg az utóbbiban tojást vettem. A mai nap gyalogoltam kb. 6-7 kilométert és bringáztam vagy egy 10-est.

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr81476104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása