HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 724. $egyéb$ + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2009.10.28. 17:14 Gabbá

Egyéb: reggeli bevásárlás, zöldséges, nagy bevásárlás, gyógyszertár, 4 ütemű fekvőtámasz: 4x25 darab 4 ütemű megcsinálása, közte 45 másodperc pihenőkkel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel eltekertem Szentendrére egy maszek pékhez, aki kocsiból árulja a finom pékárút. Itt vettem meg a szokásos reggeli dolgokat, mint kenyér, kifli, zsemle. Amikor hazaértem egy kicsit besegítettem a főzésbe, majd eltekertem Pomázra a zöldségeshez, egy kis zöldségért (paprika, paradicsom, zeller, répák, káposzta), illetve egy 3 kiló almáért. Ezután következett a szokásos nagy bevásárlás, amit szintén bringával bonyolítottam le. Nem vettem sok mindent, de így is tele lett a két kosaram. A gyógyszertár következett, ahol a tegnap felírt receptekre, ma jött meg a gyógyszer és én hoztam el őket. A gyógyszerek nem nekem kellenek, hanem a mamának. Amikor megjöttem, mára az utolsó menetem maradt már csak. Ismét eltekertem egy áruházlánc, egyik boltjába diabetikus innvalóért, ami szintén a mamának kell. A tegnapi nagy tekerés után kissé furcsa volt a munkásbiciklivel tekerni, de a lábaimnak nagyon jót tett a kis laza hajtás. A mai nap körülbelül 20-25 kilométert hajtottam. Már csak a 4 ütemű fekvőtámaszok voltak hátra. Szintén érdekes volt, hogy hozzávetőlegesen egy hete nem csináltam, és most újra végeztem ezeket a gyakorlatokat. A végére, mind a 4 sorozatban, elfáradtak a lábaim. Ennek ellenére jó volt egy kis más irányú mozgás.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr171481936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása