HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 93.

2009.10.29. 20:06 Gabbá

Kézilabda

PANNON-KUPA A szünetben még két góllal vezetett Csoknyai István csapata, a vége azonban 28–28 lett. A magyar válogatott örülhetett a döntetlennek. A magyar férfi kézilabda-válogatott 28–28-as döntetlent játszott Tunéziával a Pannon-kupa első mérkőzésén, Pápán. A mieink a szünetben még két góllal vezettek, végül azonban a döntetlennek is örülnünk kellett. Krivokapics már rögtön az első percben megszerezte a vezetést a magyar válogatottnak, a tunéziai csapat azonban egy hatalmas átlövéssel rögtön egyenlített. A mérkőzés első szakaszában egyik csapat sem tudott meglépni a másiktól: a 13. percben 7–7 volt az állás, elsősorban Eklemovics Nikola vitte hátán a mieinket. Az első félidő második felében aztán feljavult védekezésben is a magyar csapat. Hatos falunk jobban összeállt, a tunéziaiak pedig többször is csak kiszorított helyzetből lőttek – ebben a szakaszban általában sikertelenül... A magyar csapat 12–9-re vezetett a 25. percben, Eklemovics mellé Gál Gyula is feljött játékban, s a tatabányai beállónak is köszönhetően tartotta előnyét válogatottunk. Császár Gábor átlövése és Gulyás Péter ziccere után 15–11-re vezettünk nem sokkal az első játékrész vége előtt. Két gyors tunéziai találat miatt azonban csak kétgólos előnnyel mehettünk a szünetre. A magyar válogatott sajnos azonban meghosszabbította pihenőjét, a második játékrész első perceiben ugyanis úgy tűnt, mintha még az öltözőben maradt volna Csoknyai István kapitány legénysége. Az ötödik percben már 18–16 volt, nem ide... A vendégek pedig a kezdeti lendületből nem adták alább. A támadásban nagyon feljavuló Tunézia szépen meglépett a magyar csapattól, volt, hogy már négy góllal is vezetett a vendégegyüttes (a mérkőzést Pápán játszották). A kapuba érkezett Puljezevics Nenad is, de a cserekapus sem tudott a fordításhoz elegendő segítséget nyújtani. Védekezésben rendre odaértek a mieinkhez a tunéziai játékosok, a magyar játékosok csak nagyon nehezen tudott kialakítani lövőhelyzetet. A hajrára visszaálló Mikler aztán 26–24-nél hatalmasat védett, az ellentámadásból pedig Császár zárkóztatta egy gólra a magyar  válogatottat. Schuch Timuzsint azonban 3 és fél perccel a mérkőzés vége előtt kiállította a játékvezető (ekkor mi már 12 perc büntetésnél tartottunk, míg Tunézia 2-nél...) A Marian Cozma emlékére is megrendezett tornán az első magyar mérkőzés végjátéka aztán nagyon izgalmasra sikeredett: előbb Gálnak, majd Krivokapicsnak kellett egyenlítenie emberhátrányban... A lényeg azonban, hogy némi játékvezetői ellenszélben döntetlent játszottunk Tunéziával.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr781484896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása