HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 95.

2009.10.31. 22:22 Gabbá

Labdarúgás

Már vártam ezt a botrányt. A Fradikáról van szó. Még aránylag jónak is mondható az, hogy eddig még nem volt nagyobb rendbontás a fradika hülye, lökött, abnormális, kretén szurkolóitól. Most viszont már nem bírtak magukkal. Most nem a normális Fradiért élő szurkolókról beszélek. Hiszen ők, mint ahogy a más csapatnak drukkolók is normális emberi keretek között bíztatják csapatukat. Ki ennek, ki annak a csapatnak szurkol. Lehetnek viták az egyes szurkolók között, de ez, mint az élet más területén is rendjén van, addig, amíg ezek a nézetkülönbségek a megfelelő medertben vannak. Milyen lenne a világ, ha mindenki olyan lenne, mint én? Marha sz..r! Hiszen nem lenne kivel vitatkozni, nem lenne nézetkülönbség, nem lenne pezsgés, nem lenne élet. De vannak normák, vannak magatartás formák, vannak erkölcsi szabályok, vannak viselkedési kultúrák. Viszont van foci, ahol mindenki kivetőzhet az élet egyéb területén felgyülemlett feszültség alól. Itt jön elő, hogy ki mennyire bunkó, kiből mit hoz elő egy foci meccs. tény és való, hogy a Fradi nem azt hozza, amire predesztinálja a múltja, meg a játékosai. De, és ez tény, x jó játékos még nem biztos, hogy egy csapatot alkot. Viszont gyengébb képességű játékosok is alkothatnak nagyszerűen működő egységet. Viszont az a pár száz rendbontó, aki tönkretette a mérkőzést teljes nyugalommal tehette ezt, hiszen büntetést nem fognak kapni. Nincs egy életre való kitiltás, mint anno Angliában, amikor az ottani huligánok miatt rendszeresen félbe szakadtak a mérkőzések. A tömeg feloldja az egyént, nincs bűnbak, nincs bűn, mert a tömeg tette, amit tett. Szóval én a Fradit azonnal visszazavarnám a III. osztályba, vagy levonnék tőle 20-30 pontot, hogy esélye se legyen bent maradni az (olyan-amilyen) NBI.-ben. Hiszen ez a magyar első osztály olyan, mint az angol 4. liga, és akkor még dícsértem is a hazai fiúkat. De ez már egy másik téma. Mindenesetre a botrány az bgotrány és kíváncsian várom az MLSZ illetékeseinek döntését, a félbe szakadt meccset illetően.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr181490295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása