HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 727. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2009.10.31. 22:00 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Üröm - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzítő - Komárom - Gönyű - Győr, 124,72 kilométer, 4 óra 59 perc 05 másodperc, ami 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, sétálás: temetői látogatások, ami hozzávetőlegesen olyan 9-10 kilométer gyalogolás volt, egybe számolva a városban történt vásárlások alkalmával történt sétákkal is.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali ¾4-kor indultam, nagy mínuszok meg röpködtek. Vagyis erősen hideg volt. Bár felöltöztem, de ennek ellenére nem volt egyszerű a bringázásom.Annyira hideg volt, hogy a magammal vitt innivaló belefagyott a kulcsokba. Erősek voltak a lábaim, de nem tudtam pörgetni, nem volt meg a fordulatszám a sebességhez. Ráadásul az Ultegrám is elájult. Felfelé nem tudtam hátul rakni a váltót, csak lefelé mőködik. De az emelkedőket végig egy fogaskerékkel oldottam meg úgy, hogy a lánckerékkel játszhattam csak. Vagy a sonkaszeletelő, vagy a kicsi és kifújt! Ennyi volt a variálási lehetőségem! Ráadásként még néhol köd is nehezítette a tekerésemet. Mert amikor az ember belehajt egy tejfölbe, nem tud olyan sebességet hajtani, mint előtt, amikor még tiszta volt a levegő. Plusz örömként a vízpára még ki is csapódik mindenre, majd a hideg miatt oda is fagy. Szóval nem volt egyszerű a hazatekerésem. Ezért is, meg a hideg miatt is sikerült ennyire gyengére a tekerésem. Mindössze 2 perccel mentem jobb időt, mint amikor a múlt héten Esztergom felé körbe mentem hazafelé. De ez különösebben nem érdekel. Edzésnek jó volt. Átfagyva, de törve nem érkeztem haza. Megfürödtem, felöltöztem, majd kimentünk a temetőkbe a halottainkhoz. Amikor ezzel is végeztünk a tesómmal bementünk a városba egy-két dolgot venni, amire otthonról (B.kalász) megrendelésem volt. Ezért is gyalogoltam vagy 10 kilcsit. Jó volt, mert a nap a végén kisütött és így kellemesen melegített. Az átfagyott bringázás után kimondottan jól esett egy kis meleg.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr391490276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása