HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 728. /futás/ + ˘sétálás˘

2009.11.01. 09:34 Gabbá

Futás: 4 kör futása, ami 14 kilométert jelent, 1 óra 20 perc alatt, ez 5:42-es kilométer átlagnak felel meg, ami szerintem nem is olyan rossz, sétálás: 2-3 kilométer sétálás a cukrászdába, illetve onnan haza.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban már nem volt olyan hideg, mit tegnap, mert az égbolt befelhősödött. Viszont ez holnapra nem jelent sok jót, hiszen megyek haza biciklivel. Ma mindenestre kimentem futni és az itthoni (győri) köröket futottam le. Mindenegyes kört 20 percre nyomtam, ami 5 perc 42 másodperces kilométereket jelentett. Jó volt futni, hiszen a lábaim továbbra is erősek, az időjárás futáshoz nagyon jók volt. Egyenletes tempót tudtam kocogni, minden jó volt, annak ellenére, hogy volt egy része a köröknek, ahol szembe szelem volt. Amikor a futással végeztem, lezuhanyoztam és elsétáltam a cukrászdába, ahol a családdal történt megbeszélés alapján vettem egy kis szénhidrát bombákat. Ez ma különösen jól fog esni, hiszen holnap leégetem magamról az esetleges feljött plusz kilókat, a több, mint 5 órás tekeréssel. Ráadásul nem tudom, hogy holnap milyen időm lesz hazafelé, Kalászra. A mai kis sportolásom olyan szintentartó mozgás volt. Nem volt sok, nem volt erős, nem volt intenzív, de mégis mozogtam és egy kicsit kimozogtam a tegnapi tekerést. Mást csináltam és ez jól is esett. Aztán holnap belecsapok a lecsóba, csak ne essen az eső, mert akkor nagyon megszívtam! De erről majd csak holnap tudok beszámolni a blogomban!

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr301490296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása