HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 101.

2009.11.06. 22:22 Gabbá

Jégkorong

Kiütötte Olaszországot a hokiválogatott. A magyar jégkorong-válogatott szinte hibátlan játékkal 6-1-re nyert Olaszország ellen a székesfehérvári Pannon-kupa pénteki nyitófordulójában. Pannon-kupa, 1.forduló: Magyarország - Olaszország 6-1 (1-1, 3-0, 2-0) gól: Hegyi (15.), Palkovics (21.), Fekete (29.), Vas J. (39.), Borbás (54.), Martz (55.), illetve Ramoser (7.) Ezen a mérkőzésen mutatkozott be a válogatott új szövetségi kapitánya, az amerikai Ted Sator, aki korábban már dolgozott - többek között - az észak-amerikai profiligában, az NHL-ben, illetve a most házigazda Alba Volánnál is. A nemzeti együttes először lépett jégre a tavaszi svájci világbajnokság után. Négy hokis - Pozsgai, valamint a honosítás előtt álló Sikorcin, Mihály és Martz - először, Szirányi pedig másodszor került be a válogatottba. A tornát a március 24-én elhunyt ifj. Ocskay Gáborról elnevezett csarnokban rendezik, a játékos egészen haláláig kihagyhatatlan volt mind a fehérvári csapatból, mind pedig a válogatottból. Az olaszok egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést, ám emberelőnyben Pozsgai javított: gólpasszt adott Hegyinek. A védő távolról lőtte ki a bal felső sarkot. A második harmadból csak 13 másodperc telt el, amikor Martz kiugratása után Palkovics volt eredményes. Aztán az olasz kapus, Tragust hibáját Fekete váltotta gólra, majd a pihenő előtt Vas János nyúlt bele Szirányi lövésébe, a hálóőr nem védhetett. A záró harmadban is a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, növelték is a különbséget: Horváth lövésébe Borbás nyúlt bele, másfél perc múlva pedig Martz egy lecsorgó pakkot vágott a léc alá. Szombaton a horvátok következnek, akkor az első számú támadótrió (Palkovics, Martz, Mihály), illetve Sikorcin már pihenőt kap, így további újoncok szerepeltetésére lehet számítani.    
A másik mérkőzésen:
Szlovénia - Horvátország 4-0 (2-0, 1-0, 1-0)

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr521505828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása