HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 102.

2009.11.07. 15:40 Gabbá

Úszás

Kirsty Coventry rekordját adta át a múltnak Moszkvában. Verrasztó Dávid is nyert, Mutina Ágnes második. Verrasztó Evelyn világcsúcsa 200 vegyesen! Világcsúccsal, 2:06.01-es idővel győzött Verrasztó Evelyn a moszkvai rövid pályás világkupa-viadalon. A magyar versenyző fölényesen nyert, közel három másodperccel előzte meg az amerikai Whitney Myerst, több mint hárommal a brazil Joanna Maranhao-Melót, hatalmasat javítva eddigi egyéni rekordján (2:07.93). Sikerével Verrasztó Evelyn Cseh László mellett a második „hivatalban levő" világcsúcstartója a magyar úszósportnak. A magyar klasszis Kirsty Coventry 2008-ban, Manchesterben úszott 2:06.13-as világrekordját adta át a múltnak. Győzött a vk-versenyen Verrasztó Dávid is, aki 4:03.45-ös idővel utasította maga mögé a mezőnyt férfi 400 vegyesen. Ez is hatalmas egyéni csúcs, Verrasztó eddigi legjobb ideje a számban a rijekai kontinensviadalon úszott 4:05.33 volt. Mutina Ágnes 200 méter női gyorson a második helyen végzett, a svéd Sarah Sjöström előzte meg, a harmadik az orosz Darja Beljakina lett. Nem Verrasztó Evelyné volt az egyetlen világcsúcs a versenyen: az ausztrál Marieke Guehrer 26.17 másodpercre javította az 50 női hátúszás valaha mért legjobb idejét.

Friss hír! Verrasztó Evelyn pénteki világrekordja után szombat délelőtt magyar csúccsal folytatta remeklését a rövidpályás Világkupa-sorozat moszkvai versenyén. A Jövő SC versenyzője a 100 m gyors délelőtti selejtezőjében ért célba  53.23 másodperc alatt, ami új országos csúcs, és egyben azt is jelentette, hogy az első helyen jutott be a kora esti fináléba. Az eddigi legjobb magyar idő - 54.22 mp - ugyancsak az ő nevéhez fűződött, tavaly november 23-án, Zágrábban úszta. Verrasztó Evelyn a moszkvai Vk nyitónapján 2:06.01 perces világcsúccsal győzött 200 m vegyesen. "A tegnapi világrekord és a mai országos csúcs is azt mutatja, hogy Evelyn, aki régóta komoly ígérete a magyar úszósportnak, mostanra világklasszissá érett" - értékelt itthonról Kiss László szövetségi kapitány. "Egyre jobb eredményeket ér el, s például a 200 vegyesen úszott világcsúcsa közben végre mellen is nagyon jól teljesített, ami további bizakodásra ad alapot. Ahogy mások teljesítménye, hozzáállása, felkészülése is, teszem hozzá, hiszen miközben Evelyn több válogatott társa társaságában Moszkvában versenyez, itthon maradt legjobbjaink idehaza ma fejezték be a kéthetes edzőtáborukat Balatonfűzfőn, illetve Százhalombattán, és elmondhatom, hogy kifejezetten kemény munkán vagyunk túl, biztató az erőállapota, a hozzáállása mindegyiküknek, ideértve Cseh Lacit és Gyurta Danit is. Laci három napig kisebb gyomorproblémával bajlódott ugyan, de végigcsinálta a tábort ő is. Összességében úgy látom: szépen alakul tovább olimpiai csapatunk Londonra."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr461507296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása