HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 105.

2009.11.10. 20:54 Gabbá

Innen -onnan

Úszás: Csao Csing újabb világrekordja Moszkvában. Nem sokáig volt érvényben Csao Csing 26.08-as világcsúcsa, hiszen a kínai úszónő újabb rekordot döntött. Csao Csing a női 50 méteres rövidpályás hátúszás rekordját 25.82-re javította meg. Megdőlt a 100 méteres pillangóúszás csúcsa is, az ausztrál Felicity Galvez  55.46-os időeredményt ért el. A férfiak 200 méteres pillangó versenyszámában a brazil Kaio Almeida javította 1:49.11-re a világcsúcsot.A kínai úszónő megint csúcsot javított, csak nem doppinglot?! Vagy jó volt a reggelije? Mindenesetre éljenek az úszók!

Moto GP: A Scot már majdnem szerződést kötött De Angelisszel, de végül kiszáll a királykategóriából. Talma volt csapata nem indul a MotoGP-ben. Talmácsi Gábor korábbi csapata, a Scot Racing Team hivatalos közleményben tudatta, hogy 2010-ben már nem vesz részt a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának küzdelmeiben. Nagy meglepetést okozott a Scot Racing Team közleménye, mely szerint a csapat nem indul a királykategóriában. Talmácsi Gábor korábbi istállója ugyanis már nagyon közel volt ahhoz, hogy szerződést kössön a San Marinó-i Alex de Angelisszel, aki a MotoGP-ben lett volna az istálló versenyzője. A hivatalos közlemény szerint a Scotnak a Honda miatt kellett kiszállnia a királykategóriából, mivel a gyár bejelentette, hogy nem tudja a meghatározott időre leszállítani a motort a csapatnak. „A 250 kcm-es kategóriában elért siker után számomra és az egész csapatnak óriási csalódás a hír. Így nem fizetődik ki az eddig befektetett munkánk. Ezek után a Moto2-re kell koncentrálnunk" - mondta Cirano Mularoni, a csapat menedzsere. Úgy tűnik tehát, hogy Talmácsi Gábornak nagy szerencséje volt, hogy nem várt az istállóra, mivel korábban arról is volt szó, hogy maradna a csapatnál, amelynél befejezte a 2009-es idényt. Mint ismeretes, a magyar pilóta a Moto2-ben folytatja: az olasz Andrea Iannone csapattársaként lesz a Speedup Aprilia Team versenyzője. A Scot Racing Team versenyzője, Aojama Hirosi egyébként nagy sikert ért el az elmúlt idényben, megnyerte a vb-t a 250 kcm-es kategóriában.

Labdarúgás: Maradona raportra megy a FIFA-hoz. Az argentin legendának a szabadszájú sajtótájékoztató miatt kell a fegyelmi bizottság elé járulnia (erről már beszámoltam az Entrenador Subjetivoban). A testület a szombati, madridi spanyol-argentin meccs másnapján 14 órára idézte be a játékosként 1986-ban világbajnok sztárt. A szakember büntetése az egyszerű figyelmeztetéstől akár az ötmeccses eltiltásig is terjedhet. "Azoknak, akik nem hittek bennem, azt üzenem - elnézést a hölgyektől - hogy szopjanak le (sic)" - mondta Maradona élő adásban, miután csapata kijutott a vb-re. A szakvezetőt folyamatosan kritizálták, mivel a válogatott vergődött a selejtezősorozatban, és csak az utolsó két fordulóban aratott győzelmével szerzett kvótát.A tervezett szankció hallatán Maradona kijelentette: nem kér bocsánatot, mert joga van közölni a véleményét azokkal, akik rosszakat mondanak róla.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr881516464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása