HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 741. $egyéb$

2009.11.14. 18:50 Gabbá

Egyéb: 2 vásárlás, majd főzés és egyéb ház körüli munkák.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma ismét lazítottam. Mivel ködös volt az idő egész délelőtt, ezért elmaradt a mai futás. Helyette reggel elmentem a kenyeresünkhöz Szentendrére. A szokásos dolgokat vásároltam - kenyér, péksütemény. Amikor megjöttem már várt itthon egy kisebb lista, hogy miket kell vennem. Ezért ismét bringára ültem és eltekertem az egyik nagy bevásárló központba. Innen aztán megpakolva jöttem ki, mert mint kiderült a lista ugyan aránylag rövid volt, de ennek ellenére a bringám elöl és hátul is tele lett. Ezután már csak itthon dolgoztam egy keveset. Besegítettem a főzésbe, illetve elmosogattam. Hiába vizes ember vagyok és szeretek mosogatni. Aztán még a délelőtt folyamán a párommal összesöpörtük a lehullott lombot. Majd bezsákoltuk, hogy a következő szemét szállításnál ki tudjuk vinni és elvigyék. Ezután már csak kisebb munkák voltak, amiket fel sem emlegetek, mert annyira kicsik voltak. Szóval ma lazítottam. Ennek ellenére szinte reggel óta meg sem álltam. Bár nem edzettem a szó igazi értelmében, de folyamatosan mozogtam. Ez a fajta mozgás az, amikor az ember szinte semmit se csinál, mégis 4-5-6 órán keresztül folyamatosan mozog, mint a mérgezett egér. Érdekességképpen még el is lehet benne fáradni. Persze nem úgy, mint amikor edz az ember, de mégis elfárad benne az ember gyereke.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr181525283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása