HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 115.

2009.11.20. 20:44 Gabbá

Labdarúgás:

Bekeményített a FIFA és felfügesztette az egyik ország tagságát. A döntés értelmében Irak egyetlen válogatottja sem vívhat a jövőben nemzetközi találkozókat. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteken felfüggesztette Irak tagságát, így az ország válogatottjai nem játszhatnak nemzetközi találkozókat. A FIFA illetékes bizottsága azért döntött így, mert az ázsiai ország olimpiai bizottsága hétfőn feloszlatta a helyi labdarúgó-szövetséget. Irakban az olimpiai bizottság és a futball vezetőinek viszonya a múlt évben mérgesedett el, amikor az ország sportéletének vezetéséért vetélkedtek. A FIFA kedden még csupán figyelmeztette Irakot, s csütörtök éjfélig adott haladékot a nemzeti szövetség vezérkarának visszahelyezésére, ám ez nem történt meg. A döntés értelmében Irak egyetlen válogatottja sem vívhat a jövőben nemzetközi találkozókat, emellett a FIFA a támogatásainak folyósítását is felfüggesztette.

Bundabotrány: német sajtójelentések szerint Magyarország is érintett. Pénteki német sajtójelentések szerint kilenc ország – köztük Magyarország is – érintett a legújabb futballbotrányban, amely szakértők szerint földrengést okozhat az európai labdarúgásban. A német illetékes hatóságok mindezt hivatalosan nem erősítették meg, azt azonban már előzetesen közölték: a bochumi ügyészség az év elején indított vizsgálatot egy, a labdarúgó-mérkőzések kimenetelét befolyásoló nagyszabású nemzetközi fogadási botrány felgöngyölítése érdekében. Az ügyészség kezdeményezésére Németországban már több őrizetbe vétel történt, sőt sajtóinformációk szerint állítólag más országokban is hasonló letartóztatásokra került sor. A hatóságok mintegy száz németországi gyanúsított ellen indítottak vizsgálatot. Mi ne lennénk benne ebben az ügyben? Az lenne csak a csoda!

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr321540580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása