HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 119.

2009.11.24. 18:21 Gabbá

Motorsport:

BUMM! Megszünteti Moto2-es programját a Talmácsit foglalkoztató Aprilia. A gazdasági világválságra való tekintettel az új géposztályban minden motorkerékpárt Honda motorokkal és Dunlop gumikkal kell ellátni, amit az Aprilia hírnevéhez méltatlannak talál. A Honda-erőforrások kötelezően előírt használata miatt megszünteti a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriáját jövőre felváltó Moto2-es programját az Aprilia, amellyel Talámcsi Gábor gyári pilótaként november elején kötött szerződést. A gazdasági világválságra való tekintettel az új géposztályban minden motorkerékpárt Honda motorokkal és Dunlop gumikkal kell ellátni, amit az Aprilia hírnevéhez méltatlannak talál. "Az olasz és európai piacon vezető szerepet betöltő Aprilia csoport szerint értelmetlen, és a cég hírnevét hátrányosan befolyásolja egy olyan versenysorozatban való részvétel, amelyben az összes istálló arra van kényszerítve, hogy egy másik gyár erőforrásait használja" - áll az olasz vállalat keddi közleményében. Talmácsi menedzsmentje november 7-én jelentette be, hogy a magyar motoros a Speedup Aprilia Team színeiben, gyári pilótaként, a Moto2 kategóriában versenyez 2010-ben. Ugyanakkor közölték azt is, hogy Talmácsi csapattársa az olasz Andrea Iannone lesz, valamint, hogy az Aprilia "december elején kétnapos tesztet szervez, s feltett szándéka a lehető legjobb technikai hátteret biztosítani két versenyzőjének."

Talma, akkor hogyan tovább? Mi lesz Veled? Kíváncsian várom a további fejleményeket az ügyben! Remélem, és nagyon bízom benne, hogy megnyugtató megoldás fog majd Veled kapcsolatosan születni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr771549511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása