HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 120.

2009.11.25. 19:42 Gabbá

Labdarúgás:

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt tovább vizsgál hét nemzetközi kupatalálkozót - többek között a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga-selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését (5-1) -, s öt klubot, köztük a Honvédot nevezte meg érintettként. Az UEFA eredetileg mintegy 40 mérkőzés eredményét találta gyanúsnak, ezek közül hétnél vizsgálódik tovább. Az európai szövetség szerdai közleményben a kispestieken kívül a lett Dinaburgot, a szlovén NK Ljubljanát, továbbá az albán KF Tiranát és Vllazniát nevezi meg érintettként. Michel Platini, az UEFA elnöke azt mondta, azokat az információkat, amelyek az elmúlt napokban a világsajtóban, a bochumi ügyészség vizsgálata nyomán napvilágot láttak, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja. Az UEFA közleményében jelzi: saját ellenőrzésében a hét mérkőzés mellett három játékvezető ténykedését vizsgálja. A Budapest Honvéd a saját honlapjára feltett közleményében hangsúlyozta: álláspontja szerint "minden, a csapattal kapcsolatos értesülést meg kell vizsgálni, és akár más klubban, akár a Honvédban játszó játékos felelőssége felmerül, az ellen a játékos ellen a legszigorúbban kell eljárni". Ugyanakkor leszögezte, "a Budapest Honvédnak, mint klubnak, az egész bundaüggyel kapcsolatban semmilyen érintettsége nincs, és nem is lehet." "Minden futballcsapatnál megfordulhatnak olyan labdarúgók, akik önző anyagi érdekből hajlandók klubjukat, csapattársaikat, szurkolóikat elárulni. Ha ilyen ember ellen bizonyítékot találunk, mi is, és a Magyar Labdarúgó Szövetség is a lehető leghatékonyabban fog ellene eljárni" - olvasható a kispestiek kommünikéjében. A Fenerbache-Honvéd párharc budapesti visszavágóján 1-1-es döntetlen született, így a török gárda jutott tovább 6-2-es összesítéssel. Az európai szövetség egyúttal bejelentette, hogy a bundázásokat nemzetközi bűnügyként kezeli, - Platini megfogalmazásában - a világ labdarúgására rendkívül veszélyes, "rákos sejtburjánzásnak" fogja fel a történteket. Az UEFA illetékesei összefogást sürgetnek, s zéró toleranciát hirdetnek, amiben a magyar szövetség, amint azt jelezte, maximálisan együtt kíván működni a szervezettel. A bochumi államügyészség a saját vizsgálatának eddigi eredményeit ismertetve, mérkőzések befolyásolásával kapcsolatban múlt pénteken kilenc érintett országról, köztük Magyarországról tett bejelentést. Az UEFA a mostani közleményét az után adta ki, hogy az ebben az ügyben érintett kilenc ország szövetségi képviselőivel egyeztetett nyoni központjában. A bochumi ügyészség szerint többek között 13 NB I-es mérkőzéssel kapcsolatban merült fel a megvesztegetés gyanúja, s lapértesülés szerint az Újpest lehet az egyik érintett. Az ügyészség három Bajnokok Ligája- és 12 Európa Liga-találkozóról tett említést a jelentésében.

    Az UEFA által tovább vizsgálandó mérkőzések:
    Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló:
július 21.: Stabaek (norvég)-KF Tirana (albán) 4-0
    Európa Liga-selejtező, 2. forduló:
július 16.: Bnei Yehuda (izraeli)-FC Dinaburg (lett) 4-0
július 16.: Rapid Wien (osztrák)-KS Vllaznia (albán) 5-0
július 23.: FC Dinaburg-Bnei Yehuda 0-1
július 23.: KS Vllaznia-Rapid Vienna 0-3
    Európa Liga-selejtező, 3. forduló:
július 30.: Fenerbahce (török)-Budapest Honvéd 5-1
augusztus 6.: NK Ljubljana (szlovén)-Metallurg Donyeck (ukrán) 0-3

Most nincs benne a vizsgálandó meccsek között az ÚTE, viszont a Honvéd bekerült. Szerintem ez is olyan lesz, mint a tengeri kígyó - se vége-se hossza. Persze a németek alaposak, de...! Továbbra is várom a fejleményeket!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr61552353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása