HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 121.

2009.11.26. 17:59 Gabbá

Kerékpározás:

Feltételeket szabott a sztárbringás. Alberto Contador egyike annak az öt kerékpárosnak, aki mindhárom nagy körversenyen diadalmaskodot. Feltételekhez kötötte jövő év végégig szóló szerződése kitöltését az Asztana csapatnál Alberto Contador. Az idei Tour de France győztese akkor marad, ha a kazah istálló 2010-ben megkapja az új, négyéves licencet a nemzetközi szövetségtől. A spanyol bringás emellett jelezte: a megállapodás aláírása attól is függ, hogy az istálló meg tudja-e őrizni szigorú belső doppingellenőrzési rendszerét. Contador hozzátette, úgy érzi, az Asztana gondoskodott a csapat megbízhatóságáról és versenyképességéről, miután új menedzsert és sportigazgatót nevezett ki. Októberben rendszeresen téma volt a spanyol versenyző jövője a nemzetközi sajtóban, ő pedig többször kijelentette már, hogy elvágyik a kazah istállótól, mely komoly anyagi gondokkal küzdött az elmúlt hónapokban. Contador 2007-ben és idén megnyerte a Tourt, 2008-ban pedig a Giro d'Italiát és a Vuelta a Espanát. A világon csak öt bringás mondhatja el magáról, hogy mind a három nagy körversenyen győzött.

Ehhez kapcsolódik egy mai hír! Megmenekült a sztárcsapat. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség megadta a licencet az Asztanának, így Alberto Contador maradhat. Nagy valószínűséggel kitölti jövő év végéig szóló szerződését az Asztanánál az idei Tour de France-on győztes Alberto Contador, miután a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) megadta a 2010-re szóló licencet a kazah csapatnak. Az UCI szerdán tette közzé a 17 Pro Tour-csapat listáját, hangsúlyozva, hogy az Asztanától külön bankgaranciát kértek, miután az előző szezonban gondok akadtak a versenyzők fizetései körül. A spanyol kerekes korábban kijelentette: ha az istálló nem kap licencet, távozik. Másik feltételként a szigorú belső doppingellenőrzési rendszer megőrzését nevezte meg. Contador 2007-ben és idén nyerte meg a Tourt, 2008-ban pedig diadalmaskodott a Giro d'Italián és a Vuelta a Espanán. A világon csak öt bringás mondhatja el magáról, hogy mind a három nagy körversenyen győzött.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr791554445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása