HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 126.

2009.12.01. 15:22 Gabbá

Labdarúgás:

Különengedélyben és vb-részvételben bíznak az írek. A méltánytalan búcsú miatt az írek különengedéllyel, 33. csapatként szeretnének részt venni a jövő évi labdarúgó-világbajnokságon. "Járt nálunk egy ír küldöttség, és nem játékosok vagy bírók megbüntetését kérték, hanem hogy plusz csapatként hadd lépjenek pályára a vb-n" - jelentette ki hétfőn Johannesburgban Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke. A FIFA végrehajtó bizottsága szerdai ülésén vitatja meg a szokatlan kérvényt. "Előterjesztem az ügyet, de fogalmam sincs, hogy mi lesz" - tette hozzá Blatter. Thierry Henry az írek elleni, november 18-i párizsi meccs 103. percében kézzel vette le a labdát, mielőtt William Gallashoz továbbította, aki aztán kialakította az 1-1-es, összesítésben 2-1-es végeredményt, mellyel Franciaország jutott ki a vb-re. A csatár a kezezést utóbb elismerte, és hangsúlyozta: a legigazságosabb megoldásnak az újrajátszást tartaná. A FIFA azonban kizárta az írek által is szorgalmazott ismétlés lehetőségét.

A FIFA szerdán tárgyalja a plusz bírók bevezetését.  A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága szerdán tárgyalja az esetleges plusz bírók alkalmazásának lehetőségét. "Thierry Henry esete azt jelzi, hogy a játékvezetőknek további segítségre van szükségük a pályán" - jelentette ki hétfőn Joseph Blatter FIFA-elnök Johannesburgban, ahol pénteken tartják a jövő évi világbajnokság csoportjainak sorsolását. Ha a testület jóváhagyja a tervezetet, az ajánlás márciusban kerülhet a sportág szabályalkotó testülete, az 1886-óta működő IFAB elé. Henry az írek elleni, november 18-i párizsi meccs 103. percében kézzel vette le a labdát, mielőtt William Gallashoz továbbította, aki aztán kialakította az 1-1-es, összesítésben 2-1-es végeredményt, mellyel Franciaország kijutott a vb-re. A csatár a kezezést utóbb elismerte, és hangsúlyozta: a legigazságosabb megoldásnak az újrajátszást tartaná. A FIFA azonban kizárta az ismétlés lehetőségét.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr701566483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása