HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 758. $egyéb$

2009.12.01. 15:08 Gabbá

Egyéb: hentes, kenyeres, labor, bank, posta.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Lazítós, pihenős napom volt ma. Semmit se csináltam, edzés szempontból. Kora reggel elhajtottam a henteshez, egy kis kolbászért, hiszen holnap megyek haza Győrbe és vinnem kell, mert szereti a tesóm és családja. Már ekkor kezdett esni az eső. Azt hittem, hogy csak ennyi lesz a zuhéból, de sajnos tévedtem. Szentendrére a kenyereshez hajtva már egészen jól esett. Igyekeztem is haza, nehogy a kifli, meg a zsemle elázzon. És innentől kezdve kezdődött a ronggyá ázásom. Először irány a labor leletekért, a múlt héten vettek vért az anyósomtól és ennek eredményéért tekertem el Szentendrére. Majd innen ismét fel a bringára, irány a bank egy kis pénzmagot kivenni, hogy a postán aztán a csekkeket be tudjam fizetni. Annak ellenére, hogy volt rajtam esőálló ruha, azért a kesztyűm és a sapkám átázott. A végén már a gatyám is vizes volt. Szóval mire ezzel végeztem már lassan csupa víz voltam. Szerencsémre a posta után már csak haza kellett hajtanom. Jobb is volt, hogy nem csináltam semmi mást, mert a vizes ruhában be az egyik épületből, ki az esőre, majd ismét be egy másik épületbe, nagyon átfagyasztott. Hiszen egész idő alatt esett az eső, hol jobban, hol kevésbé. Amikor hazaértem egy kis Hp-vel kárpótoltam magam. Ez felmelegített. Így valószínű, hogy egy megfázást úsztam meg. Ma már többet nem mozogtam, csak készültem a holnapi haza utazásra. Aztán majd otthon igyekszem egy kicsivel többet edzeni, hogy azért a formámból ne jöjjek ki.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr391566434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása