HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 128.

2009.12.03. 16:26 Gabbá

Innen - onnan:

Úszás: Az MTV mégis közvetíti a rövid pályás úszó-Eb-t. Mégis közvetíti a rövidpályás úszó Európa-bajnokságot a Magyar Televízió (MTV), miután kérésére az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) ingyen bocsátja rendelkezésére a december 10-13. közötti, isztambuli kontinensviadal műholdjeleit. Az MTV csütörtök délutáni sajtóközleménye szerint az európai közmédiumokat tömörítő, 125 aktív tagot számláló EBU, amelynek az MTV is tagja, kivételesen úgy döntött, hogy átvállalja a Magyar Televíziótól a jövő heti Eb közvetítésének költségeit - tekintettel a nemzeti médiavállalat kilátástalan anyagi helyzetére. "Az m2-n minden magyar szurkoló láthatja majd többek között Cseh László és Hosszú Katinka versenyzését. A közvetítés december 10-én, csütörtökön kezdődik, a versenyeket vasárnapig mindennap 16 és 18 óra között, élőben láthatják a nézők" - mondta Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője. A budapesti stúdióból Szántó Dávid kommentálja az eseményeket. A Magyar Televízió szerdán jelentette be: szándéka ellenére és gazdasági helyzete miatt kényszerül arra, hogy lemondjon a két esemény - a rövidpályás Eb mellett a 2010-es budapesti úszó Eb - közvetítéséről, mivel a parlament 9,5 milliárd forinttal csökkentette költségvetését. A Magyar Úszó Szövetség írásban fordult - a LEN-nel kötött szerződést a Parlamentben 2009. május 3-án a magyar kormány részéről aláíró - Varga Zoltán sportért felelős önkormányzati miniszterhez, valamint Schmitt Pálhoz, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökéhez, hogy segítsék elő a megoldást.

Női kézilabda: Kína után a németeket is megverte a magyar válogatott. Két nappal a világbajnoki rajt előtt a magyar női kézilabda-válogatott kiváló védekezésének köszönhetően 24–19-re nyert a német csapat ellen csütörtökön Vuhsziban, nem hivatalos felkészülési mérkőzésen.

Kerékpár: Ötéves kihagyás után jövőre újra rajthoz áll a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen a korábbi Giro d,Italia-győztes Ivan Basso. A 32 esztendős olasz bringás 2004-ben a harmadik, 2005-ben pedig a második helyen ért célba a francia versenyen, 2006-ban azonban már nem állhatott rajthoz, mert belekeveredett a Spanyolországban kirobbant doppingbotrányba.Basso versenyzési engedélyét akkor felfüggesztették, azonban októberben felmentették a vádak alól. 2007 elején újfent vizsgálatokat indítottak az ügyben, amelyeknek eredményeként két évre eltiltották Bassót, aki az idén tért vissza, s ötödik lett a Girón, majd negyedik a Vuelta a Espanán. A rutinos kerekes valószínűleg a Liquigas csapatában teker majd a 2010-es Touron.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr381571514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása