HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 129.

2009.12.04. 14:02 Gabbá

Innen - onnan:

Úszás: Kis Gergő influenzás, nem lesz ott a rövid pályás Eb-n. Nem lesz ott az isztambuli, rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Kis Gergő. A sportoló szerdán panaszkodott először gyomorbántalmakra. Az ajkai úszónak láza volt és hányt. Csütörtökön reggel elájult. Az éjszakát a kórházban töltötte, ahol infúziós kezelést kapott és vért is vettek tőle.

Boksz: Balzsay: élet-halál harc következik. A WBO interkontinentális bajnoki címéért harcol ma este az ausztriai Söldenben Balzsay Károly. A magyar bunyós először lép ringbe a Robert Stieglitz elleni vereség után. Meglepő, és fájdalmas vereséget szenvedett augusztus 22-én a budapesti gálán Balzsay Károly. A WBO nagyközépsúlyú övét elvesztő öklöző egy felhozómeccsel tér vissza az ökölvívás világába. Ellenfele a pályafutása során tizenhét győzelmet számláló, veretlen Eduard Gutknecht lesz. Természetesen nagyon kiábrándító volt Budapesten veszíteni a rokonok és a barátok előtt. Szerencsére most itt vagyok, hogy a ringben megmutassam az erőmet – idézte a monokli.com Balzsayt. A kellemetlen, sokat mozgó ellenfél hírében álló Gutknecht nagyon készül. Ismerjük egymást Hamburgból, hisz egy helyen edzünk, de különböző csoportban – mondta a német ökölvívó.  Én Magomed Saburovval készülök, Károly Fritz Sdunekkel és Artur Grigorjannal. A mérkőzésen letisztul a kép, a győztes címmérkőzéshez jut, úgyhogy ez a mérkőzés jelent mindent.

Lovassport: Szabadlábra helyezték Overdose tulajdonosát. Mikóczy Zoltánt és üzlettársát Romániában tartották fogva. Szabadlábra helyezték Mikóczy Zoltánt, Overdose tulajdonosát és magyar üzlettársát, akiket Romániában tartottak fogva. Az információt megerősítette az MTI-nek Alexandru Butuc, Mikóczyék ügyvédje, s csak annyit mondott, hogy a két férfi "már úton van hazafelé". Mikóczyt és Györke Sándort októberben vették őrizetbe a román rendőrök Nagyvárad határában. Azzal vádolták őket, hogy a csődbiztos engedélye nélkül akarták elvinni felszámolás alatt álló élesdi húsfeldolgozójuk 43 millió forintra becsült és elárverezés előtt álló gépsorait. A nagyváradi bíróság november elején első fokon Mikóczyt másfél év börtönbüntetésre ítélte csődbűntett vádjával. Györkére két év és két hónap börtönbüntetést szabtak ki a bírák csődbűntett és magánokirat-hamisítás miatt. A vádlottak megfellebbezték a döntést.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr611573667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása