HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 762. /futás/ + ˘sétálás˘ + $egyéb$

2009.12.05. 19:45 Gabbá

Futás: 3 kör futása (1 kör 3,5 kilométer), betonon, ami 10,5 kilométer futást jelent, sétálás: városban karácsonyi vásárlás, boltba be, boltból ki és közben bejártuk a tesómmal Győr belvárosát, körülbelül 8-10 kilométer lehetett, egyéb: spinning kipróbálása a város másik felén, oda bemelegítő futás, vissza levezető futás, körülbelül 10 kilométer futásom volt még a spinningen kívül.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel egy laza futással kezdtem a napot. 10,5 kilométert kocorásztam le. Azért futottam lazán, mert a tegnapi és a tegnapelőtti tartánon való futás az alsó lábszáron lévő izmaimat kissé leamortizlta. Fájtak és merevek voltak. Érdekes, de a betonon való futással elmúlt a lábfájdalmaim, de csak lassan futottam. 6 perces kilométereket nyomtam, így a 10,5 kilométert 1 óra 5 percre futottam le. Ez valamivel jobb, mint 6 perc/kilométer. Gyors fürdés, majd irány a város, ahol a tesómmal bejártuk a belváros összes üzletét szinte. Szerencsénkre már túl vagyuk a nehezén, mert már csak egy-két apróságot kell csak venni. A többi ajándék már itthon van. Ez a kis sétálás vagy 2-3 órán keresztül tartott. Jó volt, mert a lábaim egy kicsit kilazultak a futás után. Este 5-kor pedig kipróbálásra került a spinning. A terem a város másik végében van, ezért oda futottam egy kis bemelegítésképp. Következett maga az óra. Érdekes volt, mert az első 10 percben nem izzadtam, utána viszont vörös fejjel tócsát csináltam magam alatt. A pulzusom is magas volt, mert a tűkörben láttam a fejemet, ami lila volt. Szóval nagyon jó volt, annyira, hogy az úszótársnőmmel fel is íratkoztunk még karácsony elöttre egy órára. Amikor az órának vége volt, lazán haza kocogtam, levezetésképp. Ma jó kis sportolás volt. Kellemesen le vagyok amortizálódva.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr741576535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása