HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 134.

2009.12.09. 17:58 Gabbá

Labdarúgás:

A Bayern kiütötte és búcsúztatta a Juvét. A Bayern München 4–1-re legyőzte a Juventust Torinóban, így megszerezte a második helyet a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Az olasz együttes csak az Európa-ligában folytathatja. A Bordeaux legyőzte Izraelben a Maccabi Haifát, így veretlenül zárt a csoport élén. Torinóban rendezték a Bajnokok Ligája csoportkör utolsó fordulójának egyik legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését, a Juventus és a Bayern München összecsapását. Az olasz együttes volt kedvezőbb helyzetben, mivel számára a döntetlen is elég volt a Bordeaux mögötti második hely megszerzéséhez, míg a németeknek mindenképpen nyerniük kellett, ha tavasszal is a BL-ben akarták folytatni. Louis van Gaal együttese ennek megfelelően kezdte a mérkőzést. Az 5. percben Thomas Müller középre passzolt labdáját Bastian Schweinsteiger lőtte nagy helyzetben a kapu fölé, majd hét perccel később Mark van Bommel beadása után Ivica Olic fejelt a bal kapufára. Mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést a 18. percben: Claudio Marchisio gyönyörűen ívelte a labdát David Trezeguet-hez, aki kapásból lőtt a kapu jobb oldalába. A 30. percben azonban egyenlített a Bayern München, ráadásul kapusa, Butt révén. Olic tört be a tizenhatoson belülre, a csatárt Martín Cáceres szabálytalanul állította meg. A német együttes kapuvédője elvette Schweinsteigertől a labdát, majd biztosan lőtt Buffon kapujának jobb oldalába. A gól jót tett a vendégeknek, akik átvették a mérkőzés irányítását, de a szünet előtt nem sikerült megszerezniük a vezetést. A második félidő elején viszont gólra váltották a fölényüket. Van Bommel jobb oldali beadása után Daniel van Buyten fejelt jól kapura, Buffon még bravúrral védett, ám a labda Olic elé került, aki közelről nem hibázott, ballal a bal sarokba vágta a labdát. A Juventus próbálkozott az egyenlítéssel, de már nem tudott felállni a padlóról. A 83. percben aztán eldőlt a mérkőzés. Buffon hiába védte Van Buyten fejesét, az üresen hagyott Mario Gómezhez került a labda, aki ballal a kapuba lőtt. A 92. percben Anatolij Timoscsuk adta meg a kegyelemdöfést a Juventusnak, Robben passza után jobbal lőtt a kapu bal oldalába. A Bayern tehát kiütötte az olasz csapatot, és továbbjutott.

 

2 komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr841586283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdarúgás a mindenem · http://labdarugas.cimpa.hu/ 2009.12.09. 18:29:04

Véleményem szerint jól kezdett a Juventus, hiszen már a 19. percben megszerezte a vezetést. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem tudta megtartani, illetve tovább növelni az előnyt. Az első félidő közepétől a Bayern átvette az irányítást és megérdemelten nyert. Nagyon várom a ma esti mérkőzéseket, szurkolok a Debrecennek, hogy megszerezze az első pontját. Ami még nagyon érdekesnek ígérkezik számomra az az "F" csoport. Kíváncsian várom a fejleményeket...

Gabbá 2009.12.10. 17:20:44

@Labdarúgás a mindenem: Igazad van abban, hogy az olaszok nem tudtak megfelelni a rakkolós német focinak. A 11-es következtében szét esett a Juve. Sajnálom a Loki-t is. De sajnos ez van, és ennyire messze vagyunk az élvonaltól. De én bízom abban, hogy jövőre nem lesz ennyire vesztes a magyar bajnok a BL.-ben!
süti beállítások módosítása