HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 135.

2009.12.10. 17:15 Gabbá

Innen - onnan:

Kézilabda VB.: Hozta a ki-ki meccset, vb-középdöntős a nőikézi-csapat. A nőikézilabda-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország Japán ellen lépett pályára, és bár egy döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz, válogatottunk 35-28-as győzelmet aratott, azaz a középdöntőben folytathatja. Pénteken szünnap van a vébén, a középdöntőben pedig a spanyol, kínai, dél-koreai hármas vár a Mátéfi-csapatra.

Labdarúgás: Négygólos lyoni vereséggel búcsúzott a BL-től a Loki. A BL-újonc és már kiesett Debrecen a csoportkör utolsó fordulójában a nyolcaddöntőbe jutott Lyon vendége volt, a 2000-es évek francia egyeduralkodója pedig ugyanúgy 4-0-ra verte a magyar bajnokot, mint Budapesten. A Debrecen így nulla ponttal és 19 kapott góllal zárt, utóbbival beállította a Ferencváros negatív rekordját, a Lyon viszont a győzelem ellenére sem végzett a csoport élén, mert a Fiorentina elvitte a három pontot Liverpoolból. Az F csoportban érvényesült a papírforma, továbbment a Barcelona és az Inter, a Stuttgart gyorsan eldöntötte az Urziceni elleni ki-ki meccset, és szintén nyolcaddöntős, akárcsak az Olimpiakosz, amely az erősen tartalékos Arsenalt verte. A Standard Liege kapusgóllal ikszelt az AZ Alkmaar ellen, Bölöni László csapata így az Európa Ligában folytathatja. Sajnos nem tudtunk nyerni, de majd jövőre, talán többet érünk el.

Úszás: Gyurta Dániel 56.89 másodperces Európa-csúccsal, a legjobb idővel jutott be a délutáni elődöntőbe 100 m mellen az isztambuli rövid pályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján. A csütörtöki selejtezőkben indult 15 magyar közül 10 továbblépett. Verrasztó Evelyn 2:04.64 perces világcsúccsal aranyérmet nyert 200 m vegyesen csütörtökön, az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Kerékpározás: Még két évig szeretne versenyezni Lance Armstrong, a francia kerékpáros körverseny hétszeres bajnoka. "2011 után visszavonulok" - nyilatkozta az olasz La Gazzetta dello Sport című lap csütörtöki számában a Radioshack nevű új csapatával Arizonában edzőtáborozó Armstrong. "Ezt a csapatot egyébként nem magamért csinálom, sokkal hosszabb távú terveim vannak vele." A 38 éves amerikai három és fél év kihagyás után, idén januárban tért vissza a legjobbak közé, s az idei Tour de France-on - az Asztana színeiben - harmadik lett. Armstrong elmondta, szeretne még egyszer Tourt nyerni, azt ugyanakkor elismerte, hogy a címvédő spanyol Alberto Contador legyőzése nagyon nehéznek ígérkezik. Az amerikai és a spanyol kerekes idén egy csapatban versenyzett, Armstrong nyáron elhagyta a kazah istállót, Contador viszont - hosszas tépelődés után - maradt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr321588587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása