HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 771. $egyéb$

2009.12.14. 16:27 Gabbá

Egyéb: kenyeres meglátogatása Szentendrén, a mama laborleletének elhozása, vásárlás, fénymásolóstól egy kis nyomtatnivaló anyag elhozása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Éjjel esett egy kis hó, nem nagy, de éppen elég, hogy csússzanak az útak. Persze azok, amelyiket nem szórták fel az útkarbantartók. Brinyóval eltekertem kenyérért, meg egy kis kifliért, zsömléért. Utána tovább mentem a rendelő intézethez, ahonnan elhoztam az anyósom laborleletét, ami majd kell neki a kórházban. Haza felé még beugrottam egy kis vásárolnivalóért, amit az asszony kiadott nekem. Amikor hazaértem erről a körútról, átmentem a fénymásolóshoz és egy kis anyagot másoltattam le, majd hoztam haza azt. Röviden ma ennyi volt a mozgásom. Annak ellenére, hogy semmi konkrét edzést nem csináltam mégis majdnem dél volt, mire végeztem az egésszel. Reggel 8-tól szinte délig csak jöttem-mentem, intézkedtem. Igazán nem edzettem, de mégis a friss, hideg levegőn tarrtózkodástól, tekeréstől lazán elfáradtam. Kiszívta belőlem a tiszta, hideg levegő az energiát. Jó volt ez a kis hideg.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr371597614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása