HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 778. ˘sétálás˘

2009.12.21. 17:00 Gabbá

Sétálás: majdnem egész napos gyaloglás, a boltokba be - boltokból ki, közel 15 kilométer lesétálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3-kor keltem, hogy időben elérjem a legelső győri vonatot. Ez sikerült is, főleg úgy, hogy 30 percet késett már az indulásnál a Déliben. Szóval fél órás késéssel, de megérkeztem Győrbe. Elsőként is kipakoltam, mert az utazó táskám tele volt még egy kis apróságokkal, ajándékokkal. Miután megbeszéltük a tesómmal, hogy mi a teendő elsétáltunk közösen a LIDL-be, egy kis ezért, egy kis azért. A végén a bevásárló kocsi tele is lett. Utána én elmentem (persze gyalog) a SPAR-ba, még azért, amit nem kaptunk meg a másik áruházláncnál. Innen amikor hazaértem már majdnem déli 12 óra volt. Egy gyors ebéd, majd irány a győri DECATHLON, mivel a cégtől kaptunk karácsonyra egy kis pulykapénznek hívott jelképes összeget. Ezt viszont még az idei évben el kell költeni, vagy legalább is számlával igazolni, hogy mit vettem rajta. Nekem itthonra, Győrbe kellett egy jó futó cipő és egy strapabíró sétáló, gyalogló cipő. Ezt már meg is haladta az engedélyezett összeget. Szóval ezért mentme ki a város határába, busszal, majd onnan szintén busszal vissza a városközpontig. Onnan viszont már ismét gyalogoltam hazáig. Szóval ma volt egy kis sétálásom. Ha ez Budakalászon van, akkor ezt bringával fele ennyi idő alatt csináltam volna meg, és nem sétálás címszó alatt futott volna, hanem egyéb kategóriában. Ennek ellenére jó kis mozgás volt ez az egész napos jövés-menés!

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr901613759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása