HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 779. /futás/ + ˘sétálás˘+ $egyéb$

2009.12.22. 14:45 Gabbá

Futás: több részletben kb. 15 kilométer lefutása, sétálás: a még hiányzó dolgok megvétele, persze több boltban, ami körülbelül 7-8 kilométer gyaloglást jelentett, egyéb: 1 órás spinning, ami alatt erősen izzadok majd.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ilyet még a blogom több, mint 2 éves története alatt nem csináltam, hogy előre írok arról, hogy mit is fogok csinálni. De ma enek is eljött az ideje. Reggel kimentem egyet futni, hogy kipróbáljam az új cipőmet. Nem futottam sokat, csak 1 kört a tömb körül, ami 3,5 kilométer. Egy kicsivel tovább is nyomtam, hogy meg legyen a kerek 4 kilométeres táv. Ezzel a reggeli futást be is fejeztem. Utána következett a különöböző boltok meglátogatása, hogy az ünnepekre való felkészülésből még hiányzik itthon legyen. Ezért gyalogoltam vagy 7-8 kilcsit. Oda felé cucc nélkül, vissza felé már megpakolva. De azért nem kell sajnálni. Jól esett a séta, mert az eddigi hideg helyett ma hajnalban már +5 fok volt. Mire haza gyalogoltam a városból már 10 fok feletti volt a hőmérséklet. Ez volt délelőtt. Most jön a jövőről írás, amit még ma fogok csinálni. Délután át futom a várost, mert ott van a spinning. Oda felé futok, tekerek 1 órát a spinningkerékpáron, majd haza futok. Így jön ki a teljes 15 kilométer futás, illetve az egyéb kategóriában a spinning. Remélem, hogy jobban fogom bírni, mint a múltkorinál. Persze az volt az első ilyen edzésem, ez meg már a második lesz. Holnap azért majd beszálolók az újabb benyomásaimról a blogomban.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr241615922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása