HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 780. /futás/ + ˘sétálás˘

2009.12.23. 12:07 Gabbá

Futás: 10,5 kilométer lefutása a tömb körül, sétálás: a tesómmal kimentünk a temetőbe a szüleinkhez és ezért körülbelül 5 kilométer gyalogoltam.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapui spinningről csak annyit, hogy másodszorra már sokkal jobban ment, mint elsőre. Simán bírtam a sűrű kiállásokat. A lábaim nem fáradtak el annyira, mint a múltkor. A víz is folyt rólam bőven. De ez is volt a célom. Sajnos egyedül kellett résztvennem az órán, mert a volt úszótársnő beteg lett. Sajnáltam, hogy egydül hajtottam végig az órát, 15 másik vadidegen emberkével. Vot ott egy kis csaj, aki játszotta az eszét, amin én meg nagyokat derültem. Ma hajnaliban kimentem a háztömb körül futni egyet. 3 kört futottam le - egyre gyorsuló iramban - ami 10,5 kilométer futást jelentett. Aránylag meleg volt, de a szél erősen fújt. Az első és a második kör még 25 perc körüli volt, de az utolsó már majdnem 20 perces lett. Sajnos a 2. körben sikerült egy fa ágba belefutnom, ami a szemem alá csinált egy kis horzsolást. Egy kocsi világított a szemembe, ezért én egy kicsit a fa felé léptem és nem láttam a lenyúló faágat, amibe aztán annak rendje-módja szerint be is futottam. Hiába kaptam félre a fejem a szemem alá már oda is nyomta a sebet. Nem veszélyes, csak éppen kellemetlen. Utána ahogy rendbe hoztam magam a tesómmal kimentünk a temetőbe a szüleinkhez. Busszal mentünk és azzal is jöttünk haza, de ennek ellenére közel 5 kilométert gyalogoltam. Jól is esett a lábaimnak.

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr271617688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása