HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 159.

2010.01.03. 16:46 Gabbá

Innen - onnan:

Tenisz: Czink Melinda három játszmában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyének az első fordulójában. A hetedik helyen kiemelt, a világranglistán 37. magyar játékos 122 perc alatt fejezte be a mérkőzést a rangsorban 64. riválisa ellen. Ez volt a harmadik találkozásuk, s eddig mindannyiszor Czink nyert. Czink a következő körben szintén cseh teniszezővel találkozik: ellenfele Barbora Zahlavova Strycova lesz. A viadal másik magyar résztvevője, Szávay Ágnes várhatóan hétfőn lép pályára a kínai Peng Su-aj ellen.

Ökölvívás: Túl van az életveszélyen, de továbbra is az intenzív osztályon van az a 23 éves fiatalember, aki az Universum Box Promotion egyik világbajnokával, Vitali Tajberttel került összetűzésbe a napokban. Mint ismeretes, a nagypehelysúlyú bunyós egyetlen ütéssel kiütötte a német férfit egy stuttgarti szórakozóhelyen történt szóváltás következtében.

Labdarúgás, FA-kupa: Óriási meglepetésre a Manchester United hazai pályán 1–0-ra kikapott a harmadosztályú Leeds Unitedtől az FA-kupa 3. fordulójában, így kiesett. Alex Ferguson csapata legutóbb 1986 novemberében búcsúzott ilyen korán a patinás sorozattól. Leeds „eltűnése” miatt bajnokin az utóbbi években nem volt esély a két csapat összecsapására, most viszont újra egymásnak feszülhetett a két nagy múltú gárda. A Leeds tavaly azért küzdött, hogy a harmadosztályból feljusson a Championshipbe – a playoffon elbukott –, ellenben a manchesteriek többek között azért harcoltak, hogy megvédjék címüket a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában – előbbi sikerült nekik, utóbbiban a Barcelona megakadályozta Sir Alex Ferguson csapatát. Örök igazság azonban, hogy egy kupameccsen bármi előfordulhat, ezt látszott bizonyítani az első félidő is. A hazai pályán játszó Man. United ugyan többet támadott, kapuba találniuk azonban a vendégeknek sikerült. A 19. percben Jermaine Beckford kapott remek indítást, és bár az átvétel nem a legjobban sikerült neki, így is el tudta gurítani a labdát a kimozduló Tomasz Kuszczak mellett. A hátrányba került MU – amelynek középpályássorát az Anderson, Gibson, Welbeck, Obertan négyes alkotta – próbálta ugyan beszorítani ellenfelét, és el is jutott néhány helyzetig – a legnagyobbat Wayne Rooney hagyta ki, akinek emelése után Jason Crowe tisztázott a gólvonal elől –, egyenlítenie nem sikerült a szünetig. A fordulás után még inkább felbillent a pálya, főleg Danny Welbeck bizonyult aktívnak a hazaiak közül, a nyomást azonban bírta a 2001-ben még BL-elődöntőt játszó Leeds. Alex Ferguson Antonio Valencia és Ryan Giggs csatába küldésével igyekezett új lendületet hozni csapata játékába, ez azonban nem akart megérkezni, így bő húsz perccel a vége előtt Michael Owennek is pályára kellett lépnie. A hazaiak legveszélyesebb embere Valencia volt, de az ecuadori szélső hiába játszotta meg tökéletesen előbb Owent, majd Rooney-t, az angol csatárok egyszer sem találták el jól a labdát. A manchesteri rohamok közben a Leeds sem mondott le teljesen a támadásokról, és negyedórával a vége előtt többször is eldönthette volna a továbbjutást (bár az MU esetében ezt sosem lehet tudni…). Beckford csak centikkel lőtt a jobb alsó sarok mellé, míg Robert Snodgrass szabadrúgásból a kapufát találta telibe. A vendégszurkolók azonban így is örömmámorban úszhattak a lefújás után, mivel csapatuk kihúzta a hátralévő perceket kapott gól nélkül, így otthonában múlta felül a „vörös ördögöket”, akik legutóbb 1986 novemberében búcsúztak a negyedik forduló előtt az FA-kupától.

2 komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr491642181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdarúgás a mindenem · http://labdarugas.cimpa.hu/ 2010.01.03. 19:38:38

Lehet hogy a Manchesteriek nem vették komolyan a találkózot, pedig jó csapattal áltak fel és a cserejátékosaik, akik pályára léptek a második félidőben, szintén klasszisok. Ezek szerint a Leeds jobban akarta a győzelmet.

Gabbá 2010.01.04. 22:03:27

@Labdarúgás a mindenem: Hatalmas meccs volt, én végig izgultam az Eurosporton. Sőt még lehetett volna akár nagyobb arányú Leeds győzelem is, de amikor a MU nagyjai kezdték megérteni, hogy itt ki is kaphatnak, na akkor már nekik is volt helyzeteik, rengeteg, de naggyá tették a leedsi kapust, aki mindent fogott ezen a napon. Nagyon jó ki meccs volt.
süti beállítások módosítása