HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 163.

2010.01.07. 19:33 Gabbá

Innen - onnan:

Tenisz: A hetedik helyen kiemelt Czink Melinda nagy csatában vereséget szenvedett a belga Justine Henintől a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dolláros női versenyében. A csütörtöki összecsapás 2 óra 21 percig tartott, a világranglistán jelenleg 37. Czink öt meccslabdát hárítva kapott ki a volt világelsőtől. A húsz hónapja visszavonult, hét Grand Slam-tornán győztes Henin és Czink az ausztráliai viadalon találkozott először egymással. Öt brékkel kezdődött az összecsapás a Pat Cash-ről elnevezett stadionban: a volt világelső azonnal brékelte a magyart, aki ugyan kiegyenlített, ám másodszor sem tudta megnyerni adogatását. A 27 esztendős magyar másodszor is elvette ellenfele szerváját, de Henin újra előnyhöz, majd 4:2-es vezetéshez jutott. Czinknek továbbra is remegett a keze, több indokolatlan hibát vétett, ismét nem tudta hozni az adogatását, így Henin a kezdeti nehézségek után végül besöpörte az első, 31 perces játszmát. A második szettben aztán megtört a jég: Czink megnyerte első saját szerváját. A folytatásban egyre jobban teniszezett a magyar, a hatodik gémben brékelte Henint, 4:2-es előnyhöz jutott, majd kissé nehezen, de hozta a sajátját, és már csak egy játék választotta el az egyenlítéstől. Czink egyre magabiztosabban játszott, simán nyerte a szerváját, és újabb 39 perc elteltével döntő játszmára kényszeríttette a volt világelsőt. A harmadik, mindent eldöntő felvonás - amely 1 óra 17 percig tartott - negyedik játékában ismét brékhátrányba került a magyar (3:1). Ő azonban nem adta fel, és remek tenisszel 1:4-ről kiegyenlített. A hajrában 5:4-nél Henin három meccslabdához jutott, a magyar mindhármat hárította, és ismét kiegyenlített. Az összecsapás sorsáról végül a rövidítés döntött. Henin 0-1-ről 4-1-re fordított, 6-3-nál három újabb meccslabdája volt, Czink az első kettőt még hárította, ám a harmadikkal - egy pompás elütéssel - már nem tudott mit kezdeni. "Pontosan ilyen meccsekre van szükségem - talán egy kicsit túl hosszú volt. Nem mondom, hogy kellemes érzés, de ez kell most nekem. Nagyon szoros volt a vége, erős idegzetre volt szükség" - nyilatkozta a korábbi világelső Henin, aki a következő fordulóban Ana Ivanoviccsal találkozik majd.

Profi boksz: Nem hajlandó fizetni az Universum Box Promotionnek egyetlen centet sem Szergej Dzindziruk. Az ukrán Amerikában folytatja. A WBO veretlen nagyváltósúlyú világbajnoka a nyáron elégelte meg a német társaság munkáját és egyoldalúan felbontotta érvényes szerződését. Az eljárást és a szerződésbontás jogosságát az Universum vitatja és kártérítést követel az ukrán bunyóstól, aki csak nevet a Peter Kohl vezette klubbon és már az Egyesült Államokban tárgyal új mérkőzésszervezőjével, amely valószínűleg a Top Rank lesz. Dzindziruk a tervek szerint márciusban mutatkozik be az Államokban a kőkemény Alfredo Angulo ellen, de addig minden bizonnyal a bíróságon is lesz egy csatája az Universum ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr821654947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása