HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 167.

2010.01.11. 22:30 Gabbá

Tenisz:

Felemás napot zártak a magyar teniszezőnők Ausztráliában: Szávay Ágnes három játszmában nyert a sydney-i torna hetedik kiemeltje, a világranglistán nyolcadik helyen álló szerb Jelena Jankovic ellen, Czink Melinda viszont két játszmában kikapott az argentin Gisela Dulkótól Hobartban. A selejtezőből felkerült Szávay egyből egy nagy halat fogott ki az első fordulóban, hiszen a torna hetedik kiemeltje, Jelena Jankovic várt rá. Bár a statisztika Szávay mellett szólt, hiszen eddigi egyetlen meccsükön, a 2007-es pekingi torna döntőjében ő nyert, az első szettet, ha szorosan is, de Jankovic hozta. A másodikban aztán Szávay remekelt, 6-1-gyel egyenlített, és a döntő szettben is sokáig neki állt a meccs, 5-4-re viszont már a szerb vezetett. Szávayban volt még erő a fordításhoz, és sorozatban három játékot nyerve, 2 óra 37 perc után behúzta a meccset, a második fordulóban a francia Rezai lesz az ellenfele. "Ez volt az első meccsem ebben az idényben és egy kicsit izgultam" - vallotta be a találkozó után Jankovic. "Próbáltam a legjobbamat nyújtani, de nem játszottam jól. Nem tudtam úgy megütni a labdákat, ahogy szerettem volna, és a szervám sem működött igazán. Néhány dolgot rendbe kell raknom a játékomban. Remélem, legközelebb jobban teljesítek." Czink Melindának sajnos nem sikerült a bravúr, a világranglistán 37. magyar játékost az őt egy hellyel megelőző argentin Dulko két szettben, 70 perc alatt verte a hobarti torna első körében.

Megjegyzés: Az egyik internetes portálon olvastam a következő szöveget Szávaytól: "Leütöttem Jankovicot a pályáról". Na most azért mert egyszer jól játszott nem kellene ilyen fellengzős dumát elhinteni. Tény jobb volt az ellenfelénél, de ezt majd az Ausztrál Open fogja bebizonyítani, hogy hol is tart a felkészülésben, mennyire sikerült a formaidőzítés, és ott melyikük lesz jobb Jankovic, vagy Ő. Mindenre választ fogunk kapni, nem szabad egy mérkőzésből nagy következtetéseket levonni.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr931665095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása