HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 170.

2010.01.14. 18:31 Gabbá

Labdarúgás:

Ilyen is rég volt: kiesett a Barcelona. A spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Barcelona 1-0-ra nyert a Sevilla otthonában, ám mivel az elős mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett, idegenben lőtt több góllal az andalúziai csapat jutott tovább. A hazai 2–1-es veresége azt jelentette, hogy a Barcelonának legalább két gólt kellett szereznie ahhoz, hogy legyen esélye a továbbjutásra. Ehelyett rögtön a találkozó elején José Manuel Pintónak kellett bravúrt bemutatnia Koffi Romaric fejesénél. A Barcelona az első félóra végén kezdett komolyabb helyzeteket kialakítani, de előbb Zlatan Ibrahimovic hagyta ki az egyiket, majd Lionel Messi lövését hárította Andrés Palop. Az első játékrészben nem tudta ledolgozni a hátrányát a Barca, a szünet után viszont annál nagyobb elánnal vetették bele magukat Pep Guardiola fiai a küzdelembe. Az 52. percben Ibrahimovic csúsztatását tolta szögletre hatalmas bravúrral Palop, a másik oldalon pedig Jesús Navas vette be Pinto kapuját, ám les miatt nem örülhettek a hazaiak – úgy tűnt, tévedett Clos Gómez játékvezető és asszisztense, mivel Alves eléggé beragadt. Andrés Iniesta is belelendült a játékba, szép egyéni akció végén pimasz lövőcselt követően közel járt a vezetés megszerzéséhez, ám nem járt sikerrel. Az erősödő nyomást a 64. percig bírta a Sevilla, ekkor Xavi lőtte ki a bal alsó sarkot, miután szerencsés módon nála maradt az őt (a kezét?) eltaláló labda.

Az angol FA-kupa 3. fordulójának újrajátszott mérkőzésén a Newcastle a dán Peter  Lövenkrands triplájával 3-0-ra verte a Plymouth-t, Kádár Tamást ezúttal nem nevezte a hazai csapat. A Liverpool a 94. percig vezetett a Reading ellen, ám az egyenlítést követően a hosszabbításban 2-1-es vereséget szenvedett, s kiesett. A Liverpool egy öngólnak köszönhetően a 94. percig vezetett a Reading ellen, s nem véletlenül írták az angol weboldalak, hogy a játék képe alapján megérdemelné az egyenlítést a vendégcsapat. A ráadás 4. percében aztán Benajun szabálytalankodott Longgal szemben, a büntetőt Sigurdsson bevágta (1-1), következhetett a hosszabbítás. A 100. percben Gunnarsson beadását Long fejelte a kapuba, előny a vendégeknél (1-2). A 111. percben N'Gog hagyott ki hatalmas helyzetet, a fiatal támadó teljesen üresen állva, 10 méterről rosszul találta el a labdát, amely alig vánszorgott el az alapvonalig. Az utolsó percek nyomasztó mezőnyfölényét már nem tudta kihasználni a Liverpool, így 2-1-es vereséget szenvedve kiesett az FA-kupából.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr691672646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása