HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 172.

2010.01.16. 12:41 Gabbá

Labdarúgás:

A labdarúgó soproni Ligában szereplő DVTK sportigazgatója, Tóth László nagy örömmell újságolta kedden, hogy megállapodtak a Győrrel, és az egyezség értelmében Bajzát Péter és a szerb Bojan Brnovics végleg, míg a szintén szerb Zoran Supiccs és Zámbó Bence fél évre kölcsönbe érkezik Diósgyőrbe. Mára azonban kiderült, hogy mind a négy labdarúgó csak kölcsönbe érkezik Tornyi Barnabás csapatához. „Megvolt a lakodalom, de elmaradt a házasságkötés, mert a tanuk nem írták alá az anyakönyvet" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak pénteken Tóth László, a DVTK sportigazgatója. Kedden a Diósgyőr abban állapodott meg a Győrrel, hogy a kisalföldiektől Bajzát Péter és a szerb Bojan Brnovics végleg, míg a szintén szerb Zoran Supics és Zámbó Bence fél évre kölcsönbe érkezik a DVTK-hoz, ellentételezés gyanánt pedig a miskolciak átengedik két fiatal játékosukat, Takács Pétert és Búrány Zoltánt a győrieknek. Tóth László sokat sejtető nyilatkozata arról árulkodik, hogy az érintett játékosok közül nem mindenki tartotta magát ahhoz, amiben korábban szóban megállapodtak, ezért nem jött létre az eredetileg tervezett üzlet ma, amikor a szerződéseket aláírták a felek. Így Bajzát és Brnovics is „csak" kölcsönbe kerül nyárig a DVTK-hoz, értük, – ahogy Supicsért és Zámbóért is – kölcsönadási díjat fizetnek a miskolciak. A diósgyőri sportvezető nem árult el részleteket, de annyit megjegyzett, nem a győrieken múlott az szóbeli megállapodás meghiúsulása, mert az ETO-t képviselő Kiss József végig nagyon korrekt tárgyalópartnernek bizonyult. Úgy tudjuk, Takács Péter és Búrány Zoltán menedzserei nem tudtak megállapodni a Győrrel, és ez akadályozta meg az eredeti megállapodás írásba foglalását. Információink szerint az U20-as világbajnoki bronzérmes Takács Péter jövő héten az angol másodosztályú Derby Countyhoz utazik próbajátékra, és többek között a szigetországi lehetőség miatt nem szerződött Győrbe. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr451676641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása