HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 804. /futás/ + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2010.01.16. 12:34 Gabbá

Futás: 10 kilométer lefutása búvárruhában, a reggeli hidegre való tekintettel, 4 ütemű fekvőtámasz: 10x10 darab 4 ütemű gyakorlat megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban keltem, nagyon hideg volt (-7°C). Ezért aztán a búvárruhámat vettem fel a futáshoz. Az elején még éppen jó volt, hogy nem jött be a hideg. Aztán ahogy elkezdtem izzadni úgy egyre jobban melegem lett. Ebben viszont az volt a rossz, hogy hőleadás semmi. De ez engem szerencsére nem nagyon zavart. Egyedül az utolsó körben (a főutcát futottam meg 4x oda-vissza) volt olyan gondolatom, hogy abbahagyom. De nem tettem és így lenyomtam a 10 kilcsit. Az elején még éppen jó érzés, hogy nem szellőzik a ruha. Aztán amikor elkezd az ember izzadni egyre jobban folyik róla a víz, ami ilyenkor csak a láb, illetve a kéfelé tud elmenni. Az én cipőm is tele lett vizzel, de az meg rá is fagyott mindjárt a fűzőre. Ez az izzadás egy idő után megáll, viszont a hőérzet az egekig szökik. Úgy érzi az ember, hogy majdnem szétdurran a hőségtől, mint a szilveszteri virsli. Ennek ellenére jó volt. amikor hazaértem levetkőztem és szinte azonnal megcsináltam a 4 ütemű fekvőtámaszokat. Az első sorozatok nagyon nehezen mentek. Szinte remegtek a lábizmaim a végére egy-egy sorozatnak. Olyan gyöngének éreztem magam, hogy a lekvárt is csak két kézzel tudtam volna kinyomni a palacsintából. Persze a pihenőket nem tartottam be, hanem annyit engedtem magamnak, amennyit megkívánt a szervezetem. A végére egy kicsit, a hősokkból magamhoz térve, könnyebb lett a 4 ütemű gyakorlatok megcsinálása. Ma csak kettőt edzettem, de ebből az egyik (búvárruhás futás), felért egy sima 3 más mozgásfajtával, ha a terhelését nézem. Egyébként ma megmértem magam: 70,8 kg vagyok, 116/76 Hgmm volt a vérnyomásom a futás után, és 94/perces pulzust mértem.

Szólj hozzá!

Címkék: futás 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr551676622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása