HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 182.

2010.01.26. 18:32 Gabbá

Labdarúgás: 

Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz kampányarca a közelgő választások alkalmából. A  Napi Ász értesülései szerint a legnagyobb ellenzéki párt nemrégiben vette fel a kapcsolatot a futballista menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel. Ezt Dzsudzsák is megerősítette a lapnak, és elárulta, hogy elfogadta a felkérést. – Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet – mondta Dzsudzsák Balázs. – Nem szeretném, ha mindenütt az én arcom szerepelne, de úgy gondolom, ezzel példát tudnék mutatni. A Fidesznél egyelőre nem erősítették meg, hogy a PSV magyar válogatott klasszisa valóban a kampányarcuk lesz. Igaz, nem is cáfolták... Sőt, beszédes, hogy a párt hivatalos honlapján kitette az esetleges megállapodásról szóló hírt.

Tenisz:

Rafael Nadal térdfájdalmai miatt kénytelen volt feladni a mérkőzést Andy Murray ellen az Ausztrál Nyílt Teniszbahnokság negyeddöntőjében. A mérkőzés pont úgy kezdődött, ahogyan az várható is volt. Szoros labdamenetek, sok-sok kihasznált és ki nem használt bréklabda, míg nem eljutottunk odáig, hogy már csak Murray nyert játékot, és behúzta az első szettet 6:3-ra. A következő játszmában is folytatódott a szoros küzdelem, Nadal brékelőnyben volt a szett elején, de Murray visszajött, és egészen a rövidítésig húzták egymás idegeit. Ott azonban a skót többször is elvette a spanyol adogatását, és a második játszma végére is pontot tett a 7:2-es tie break eredménnyel. A következőkben Murray hozta az adogatását, majd Rafael Nadal olyat tett, amit ezelőtt még sohasem: saját szervájánál 15:15-nél félbeszakította az adogatójátékot és behívta a pályára a trénert. A térdét fájlalva mondta az orvosnak, hogy már az előző mérkőzésein is voltak problémái, de ezen a meccsen csak a második szett vége fele kezdte érezni a fájdalmakat. Az ápolási idő lejártával a spanyol visszatért a pályára, és el is vesztette adogatását. Murray szervájánál Nadal még okozott némi problémát, de miután a skót hozta az adogatását és 3:0-s előnyre tett szert, Nadal feladta a mérkőzést, így a horvát Marin Cilic ellenfele az elődöntőben Andy Murray lesz. A 150 percig tartó mérkőzésen a két játékos egyébként közel egyforma arányban ütött ki nem kényszerített hibát (Murray 25, Nadal 26), de nyerőkből a skót tudott többet produkálni, igaz ezekből sokat a tökéletesen helyezett ászainak köszönhetett (Murray 38, Nadal 23 nyerő).

Labdarúgás:

Csak hosszabbításban dőlt el az Egyiptom-Kamerun negyeddöntő az Afrika-kupán, az 1-1-re végződő rendes játékidő után a címvédő két gólt szerezve ejtette ki Samuel Eto'óékat. A hosszabbításban előbb Gedo csapott le egy rossz hazaadásra, ezzel vezettek 2-1-re a Fáraók, majd Ahmed Hasszán találta el Kameni közreműködésével a lécet, és bár a labda a gólvonalra pattant, a dél-afrikai Damon játékvezető gólt ítélt, megpecsételve ezzel Kamerun sorsát.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr791704442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása