HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 193.

2010.02.06. 15:23 Gabbá

Gyászhír:

Életének 76. évében szombaton elhunyt Frenkl Róbert professzor - tájékoztatta a család az MTI-t. Frenkl Róbert a hazai sportegészségügy meghatározó alakja, s egészen haláláig a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának professzora volt.

Boksz:

Mindössze 28 másodpercig tartott Guillermo Rigondeaux és Adolfo Landeros bokszmérkőzése, a kubai klasszis ugyanis villámgyorsan kiütötte mexikói ellenfelét. A kétszeres olimpiai bajnok Rigondeaux ötödik profi mérkőzését vívta, és negyedszer nyert kiütéssel. Az amatőrként 238 meccséből mindössze négyet elvesztő kubai előbb fejen találta Landerost, majd egy testütéssel lezárta a meccset, a 20 győzelemmel, 13 vereséggel és 1 döntetlennel rendelkező mexikói percekig feküdt a földön, mire sikerült összeszednie magát. Rigondeaux menedzserei még az év vége előtt világbajnoki összecsapást szeretnének szervezni a kispehelysúlyú bunyósnak, aki a fellépésért járó díjat egy haiti gyerekeket segítő alapítványnak ajánlotta. A Fort Lauderdale-i gála főmeccsén Glen Johnson csattanós választ adott a nagyszájú Jussuf Mack fenyegetéseire: a veterán félnehézsúlyú klasszis ugyanis szinte elsöpörte Macket, aki a 6. menetben három alkalommal is a padlóra került, mielőtt a mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet. Johnson ezzel a sikerrel valószínűleg kihívói pozicióba kerül az IBF-nél és rövidesen a világbajnok Tavoris Cloud ellen láthatjuk.

Labdarúgás:

Az összes jegy elfogyott a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság fináléjára és a két elődöntőre - jelentette be pénteken a nemzetközi szövetség (FIFA). Ezen kívül az angol válogatottnak a szlovénok és az amerikaiak elleni csoportmérkőzésére, valamint az Olaszország-Paraguay és a Brazília-Portugália meccsekre sem lehet már belépőt kapni. A jegyértékesítés következő szakasza kedden kezdődik, még több mint 400 ezer belépő vár gazdára.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr31734214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása