HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 195.

2010.02.08. 22:02 Gabbá

Boksz:

A profiboksz.hu Németországból származó, meg nem erősített információja szerint esély van arra, hogy májusban az Egyesült Államokban összecsapjon egymással Erdei Zsolt és Antonio Tarver. A magyar bokszoló nem tud erről, de örülne egy amerikai mérkőzésnek. z Erdei-Tarver mérkőzést állítólag az IBO hamarosan megüresedő félnehézsúlyú bajnoki címéért írhatják ki, a floridai Jacksonville-ben kerülne sor rá, és az ESPN csatorna közvetítené. "Semmit nem tudok erről" - mondta Erdei Zsolt, amikor arról kérdeztük, valóban fog-e bokszolni Tarverrel. "Szuper lenne, nagyon örülnék egy amerikai mérkőzésnek, ám jelenleg nem tudok ilyen hírről. Legutóbb múlt héten szerdán beszéltem az Universummal, akkor nem tudtak újdonsággal szolgálni, lehet, azóta történt valami?" A korábbi WBO félnehézsúlyú, majd WBC cirkálósúlyú világbajnok Erdei nemrég mondott le utóbbi címéről, míg a 41 éves, fordított alapállású - szintén egykori félnehézsúlyú bajnok - Tarver a Chad Dawsontól elszenvedett két veresége után szeretne újra visszakapaszkodni a szűk elitbe. Korábban úgy volt, hogy Erdei Gabriel Campillóval csaphat össze a WBA félnehézsúlyú címéért, ám a spanyol meglepetésre kikapott a kazah Bejbut Sumenovtól, aki nem akar a magyar bunyós ellen ringbe szállni. Erdei szerint ezen a szálon sem történt változás, így egyelőre maga sem tudja, hogy legközelebb kivel bokszol, de ha Amerikába hívnák, azonnal útra kelne.

NFL:

Nagyon gyenge első negyed után felszívta magát a New Orleans Saints és történetében először megnyerte a profi amerikaifutball-liga döntőjét. Az Indianapolis Colts irányítója, Payton Manning döntő helyzetben adta el a labdát. örténetében először nyerte meg a profi amerikaifutball-liga, az NFL döntőjét a New Orleans Saints, amely eddig a döntőig sem jutott el. A Szentek ellenfele a kétszeres győztes, a csúcsra legutóbb 2006-ban ért Indianapolis Colts volt. A döntőbe az alapszakasz két legeredményesebb csapata jutott (amire 1993 óta nem volt példa), úgyhogy sokan vártak eseménydús meccset. Az első negyedet lehengerlően kezdte a Colts, a labda nagyrészt az Indianapolisnál volt, amely két drive-ból 10 pontot szerzett. A Saints se a futások, se a passzok ellen nem talált védekezést, a Colts 10 perc alatt haladt 150 yardot, a New Orleans viszont megszerezte történetének első Super Bowl-os first downját. Az első negyed után megváltozott a játék képe. A Colts a második negyedben kétszer próbálkozott a Saints mindkétszer 1 yardon fogta meg a támadásokat. A Saints touchdownt ugyan nem tudott vinni, de két mezőnygóllal feljött. Bár futni továbbra sem tudott a Saints, bejöttek Draw Brees passzai - a New Orleans-i irányítót később a meccs legjobbjának választották. A Saints egyre magabiztosabb lett, a 3. negyedet például kockázatos onside kickkel kezdte. A labdát majdnem megszerezte a Colts, de a bírók végül a Saintsnek adták, bejött a szokatlan húzás. A két csapat 17-16-tal fordult az utolsó negyedre, és megint fontos pillanatban tört meg a Colts lendülete: Matt Stover, a döntő legidősebb játékosa elhibázta a 51 yardos mezőnygólt. A Saintsnek viszont minden bejött. Először egy touchdown után 2 pontos góllal próbálkoztak. Centiken múlott, de a bírók a videófelvétel alapján megadták a gólt. A Colts még feljöhetett volna, de Manning eladta a labdát 24 yardra a New Orleans gólvonalától. Az interceptionből touchdownt futott a Tracy Porter, aki már két hete, az elődöntőn is fontos szerephez jutott, ő fogta meg a Minnesota Vikings passzát, amivel akkor a Saints kikényszerítette a hosszabbítást. Most visszafutásával bebiztosították a győzelmet.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr411740706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása