HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 198.

2010.02.11. 20:00 Gabbá

Tenisz:

Szávay Ágnes két játszmában, 6:2, 6:4-re nyert Petra Martic ellen a Párizsban zajló, 700 ezer dollár összdíjazású keménypályás nőitenisz-tornán, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A horvát teniszezőnő Szávay korábbi edzőjével, Kuhárszky Zoltánnal dolgozik. Szávay Ágnes csütörtökön 1 óra 14 perces összecsapás után búcsúztatta horvát ellenfelét Párizsban. Az első játszmában a kissé megszeppent Martic hibát hibára halmozott, Szávay szinte akkor nyert pontot, amikor csak akart, és 26 perc alatt zsebelte be a szettet. A folytatásban azonnal brékelte a 19 esztendős horvát teniszezőt, 3:1-es előnyhöz jutott, ám ekkor egy kissé megtorpant, riválisa pedig kiegyenlített (3:3). Ezt követően, 4:4 után ismét megvillant a magyar játékos, elnyerte ellenfele adogatójátékát, és ezzel el is dőlt a meccs. A csütörtöki összecsapás hátteréhez tartozik, hogy Kuhárszky Zoltán, Martic jelenlegi edzője, korábban Szávay trénere volt. "Jól kezdtem, ugyanakkor az ellenfelem az elején sokat hibázott. A második játszmában, amikor egy kissé megtorpantam, jól jött, hogy beszélhettem az edzőmmel, Karl-Heinz Wetterrel, ez sokat lendített a játékomon" - mondta párizsi sikere után Szávay. A magyar teniszező két éve döntős volt a párizsi tornán - a fináléban az orosz Anna Csakvetadzétől kapott ki -, tavaly viszont már az első körben kiesett. A 21 éves magyar játékos a negyeddöntőben a Melanie Oudin (amerikai) - Patty Schnyder (svájci) mérkőzés győztesével találkozik, pénteken.

Labdarúgás:

Az angol élvonalbeli Portsmouth egy hetet kapott arra, hogy rendezze adósságát. Ha nem teszi meg, kizárják. Az angol adóhivatal jövő hét közepéig adott haladékot a Portsmouth vezetőinek, hogy rendezzék 12,1 millió fontos adótartozásukat. A klub azonban nem ismeri el a követelés jogosságát, de ha nem áll elő megfelelő fedezettel, eljárás indul a klub ellen, és  kizárják a Premiershipből. Ebben az esetben a liga törölné a gárda összes eddigi eredményét, és levonná a Portsmouth ellen megszerzett pontokat a többi csapattól. A klub túlélésére azonban több forgatókönyv is létezik: új tulajdonos érkezhet, vagy a jelenlegi és a korábbi tulajdonos közösen előteremti a pénzt, esetleg csődvédelmet kérnek a klubra. Amennyiben kizárásra kerül a sor (ennek egyelőre kevés az esélye), a Liverpool jár a legjobban, hiszen az élcsapatok közül egyedüliként kapott ki a sereghajtótól. A vörösöktől egyetlen pontot sem vonnának le, a Manchester Unitedtől és az Arsenaltól azonban hatot-hatot. Kizárás esetén így változna a tabella:

1. Chelsea 55 (-3)

2. Manchester United 51 (-6)

3. Arsenal 46 (-6)

4. Liverpool 44 (0)

5. Tottenham 40 (-3)

6. Aston Villa 39 (-3)

7. Manchester City 38 (-6)

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr311750367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása