HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 199.

2010.02.12. 22:14 Gabbá

Téli olimpia:

Magyar idő szerint péntek este meghalt Nodar Kumaritasvili grúz szánkós, aki a vancouveri téli olimpia pénteki napján az edzésen bukott. A 22 éves versenyzőt a baleset után még újraélesztették, de az életét már nem tudták megmenteni. A 22 éves sportoló elvesztette uralmát a szánkó fölött, majd hatalmas, 90 mérföldes - mintegy 145 km/órás - sebességgel csapódott ki a pályáról és egy oszlopnak vágódott. Az orvosi csapat azonnal a fiatal sportoló segítségére sietett, mesterséges lélegeztetést, szívmasszázst kellett alkalmazniuk, majd helikopterrel kórházba szállították. de az életét már nem tudták megmenteni. A whistleri létesítmény a világ leggyorsabb pályájának számít, az olimpiai felkészülés során 12 szánkós sérült meg. A nap során korábban már bukott az aranyérem egyik várományosa, az olasz Armin Zöggeler is, korábban balesetet szenvedett a román Violeta Stramaturaru, illetve négy amerikai, Chris Mazdzer, Megan Sweeney, Tony Benshoof és Bengt Walden is. Ha ilyen gyors és életveszélyes a pálya, akkor miért nem csináltak már eddig valamit. Amikor egy szabadkártyás (bocs a kifejezésért de abszolút amatőr) versenyző egy ilyen pályára kerül, óhatatlanul megnő a baleset veszélye. Az olimpiai eszme, hogy adjunk esélyt olyan sportolóknak és nemzeteknek az indulásra, akik nem érhetnek el semmilyen eredmény, az ilyen tipusú pályák életveszélyesek, erre itt van ez az eset is.

Labdarúgás:

Dorog: délután kísérték utolsó útjára a Bányász klublegendáját. Az életének 78. évében elhunyt Varga Jánost ma 15 órakor kísérték utolsó útjára a dorogi temetőben, ahol Buzányszky Jenő mondta a búcsúbeszédet. A Dorogi Bányász korábbi jobbösszekötője 279 NB I-es bajnokin 82 gólt szerzett, majd edzőként dolgozott, s többek között Andrusch József, Füle Antal, Mucha József, Szabó István és Szabó József is a tanítványa volt. A mai napon csak halálhíreket válogattam össze, remélem, hogy most egy jó darabig nem lesz sportolói halál, vagy sportlegendától nem kell búcsúznunk.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr471753471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása